en English
LiquidityXpå lindex.com
3.4
Vurdert 3.4 ut av 5
3.4 ut av 5 stjerner (basert på 8 vurderinger)
Utmerket50%
Veldig bra13%
Gjennomsnitt0%
dårlig0%
Fryktelig37%
80% av detaljistinvestorene taper penger når de handler CFD med denne leverandøren.

LiquidityX Erfaringer og omtale

I denne gjennomgangen og testen vil vi rapportere om vår LiquidityX opplevelser. Vi vil gå inn på de viktigste aspektene og tilby deg muligheten til å vurdere og kommentere

De viktigste fakta om LiquidityX

LiquidityX er en helt ny CFD & FX-leverandør for nybegynnere og profesjonelle handelsmenn. Nettstedet (www.liquidityx.com/eu) drives av Capital Securities SA, et gresk investeringsselskap, autorisert og regulert av Hellenic Capital Market Commission ("HCMC") med lisensnummer 2/11/24.5.1994.
LiquidityX gjennomgå høydepunkter
💰 Minimum innskudd i USD $ 250
💰 Handelskommisjon i USD $0
Amount Beløp for uttak i USD  1 gratis per måned
💰 Tilgjengelige handelsinstrumenter 360

Det vi likte og mislikte om LiquidityX

Det vi likte med LiquidityX

I denne LiqudityX -anmeldelsen ønsker vi å markere disse positive aspektene: De tilgjengelige instrumentene på LQX fokuserer på de mest populære eiendelene. Råvarehandlere vil gjerne høre det LiquidityX gir tilgang til et bredt spekter av varer/landbruksprodukter, inkludert selv eksotiske produkter som hvete, appelsiner, kakao, soyabønner, kaffe, tømmer eller sink og aluminium. LiqudityX tilbyr et usedvanlig bredt spekter av kryptokurver, som kan handles mot USD, EUR og GBP. Totalt er mer enn 45 kryptovaluta -par tilgjengelig for øyeblikket, noe som er mye mer enn det de fleste FX- og CFD -meglere tilbyr. Når det gjelder handelsplattformen, LiquidityX tilbyr handelsmenn sin proprietære Webtrader, som er intuitiv for nybegynnere og likevel fleksibel nok for profesjonelle handelsmenn. Aktive klienter av LiquidityX få tilgang til Tipranks, Trading Central og Market buzz gratis. I tillegg får kundene tilgang til analytikervisninger, fremhevede ideer, økonomisk innsikt, daglig markedsanalyse og web -TV. Det er ingen provisjoner eller innskuddsgebyrer og gratis uttak er tilgjengelige (beløpet avhenger av kontonivået)

Mer enn 45 kryptovalutaer

Mye læremateriell

Krypto vs USD, EUR, GBP

Mange handelsverktøy

Det vi mislikte om LiquidityX

I vår LiqudityX -anmeldelse ønsker vi å markere disse negative aspektene: Spreadene for Basic -kontoen kan reduseres, da de er litt over gjennomsnittet. Totalt sett misliker vi den lagdelte kontostrukturen som har blitt populær blant de fleste meglere de siste årene. Hvis kontoen har vært/er inaktiv i mer enn en måned, vil gebyrer for inaktivitet på 80 € per måned belastes.

Kontonivåer

Inaktivitetsavgift

"Bare" 360 handelsmidler

Helt ny megler

Hvilke handelsmidler er tilgjengelig på LiquidityX

LiquidityX tilgjengelige instrumenter

LiquidityX er en helt ny CFD & FX-megler som tilbyr flere aktivaklasser. LQX har et stort utvalg av handelsinstrumenter som kan handles direkte på deres nettsted eller i MetaTrader 4. Det tilgjengelige investeringsområdet passer for enhver nybegynner, handelsmann eller investor som er interessert i finansmarkedene. LiquidityX tilbyr over 360 forskjellige handelsinstrumenter

Disse inkluderer blant annet.

 • +36 indekser
 • +203 aksjer
 • +22 varer
 • +45 kryptoer
 • +55 valutaer
 • +2 ETFer

LiquidityX Gjennomgå og handelsbetingelser

LiquidityX anmeldelse

Siden lanseringen av LiquidityX sommeren 2021 har det tiltrukket seg en stor interesse for nybegynnere og profesjonelle handelsmenn. Det er åpenbart at den proprietære handelsplattformen til LiquidityX (deres webtrader) spilte en stor rolle i suksessen til denne megleren. Handelsplattformen til LQX (LiquidityX) er nybegynnervennlig, men likevel allsidig nok til å glede profesjonelle handelsmenn. Hvis du er en nybegynner i handel og ønsker å se plattformen deres, kan du bare se på nettstedet deres - Deres netthandler er fritt tilgjengelig uten å logge inn. I tillegg kan du sjekke alle live -prisene på de tilgjengelige instrumentene til LQX.

Hvis du planlegger en handel og vil sjekke de faktiske kostnadene, kan du bruke publikum eiendelskalkulator. Når det gjelder åpenhet, gjør LQX det enkelt for deg å få innsikt i kostnadsstrukturen. Kostnads- og gebyrstrukturen er imidlertid skreddersydd individuelt for kontonivået. Det er 4 nivåer og nivåene avhenger av størrelsen på kontoen din.

Det er for tiden flere enn 360 handelsinstrumenter tilgjengelig på LiquidityX og mye kryptokurver for kryptoentusiaster. Totalt, 45 kryptoer/valutaer. Alle kryptoer kan omsettes mot EUR, USD og GBP. Nettstedet til LiquidityX er også helt ny og inneholder all viktig informasjon.

Aktive klienter på LiquidityX få mange flere handelsfunksjoner med tilgang til TradingCentral, Market Buzz, Analytikervisninger, Utvalgte ideer, Økonomisk innsikt, Daglig markedsanalyse og en web -TV. I tillegg LiquidityX tilbyr mye forskjellige lærematerialer, og derfor ga vi en pris til LiquidityX 

LiquidityX læremateriell og handelsverktøy

Prisvinner LiquidityX

LiquidityX vant BrokerCheck Tildel “Beste Forex Education Provider” i 2021. Vi bestemte oss for å tildele LiquidityX på grunn av den enorme mengden tilgjengelig læremateriell, så vel som deres nyttige handelsverktøy for å fremme en ny generasjon profesjonelle handelsmenn.

 

Tilgjengelig handelsprogramvare og plattform på LiquidityX

LiquidityX-handelsprogramvare

LiquidityX tilbyr to forskjellige handelsplattformer. Traders kan velge enten den populære MetaTrader 4 eller den interne Webtrader. Selvfølgelig er begge mobile responsive og tilgjengelige via mobil, nettbrett og skrivebord.

De LiquidityX WebTrader

All viktig informasjon som spredning, innflytelse, marginkrav eller punkt/pip -verdi er direkte synlig. Den minste omsettelige størrelsen er 0.01. Spesielt nybegynnere vil foretrekke webtraderen fremfor MT4. Mens mer erfarne handelsmenn vanligvis foretrekker den mye brukte MetaTrader 4 (MT4), anbefaler vi handelsmenn (spesielt nybegynnere) å ta en titt på den proprietære webtraderen til LiquidityX. Du kan til og med sjekke webtraderen direkte på LiquidityX nettsted uten å opprette en konto eller logge inn.

De LiquidityX  MetaTrader 4

MetaTrader 4 er fremdeles den mest brukte handelsplattformen når det gjelder valutahandel. MetaTrader 4 kommer med 3 forskjellige diagramtyper, over 50 indikatorer og et fullt tilpassbart design. Den mobile MT4 -plattformen tilbyr handelsmenn alle fordelene med den tradisjonelle stasjonære handelsplattformen.

 

obrinvest MT4

 

Tilgjengelige kontoer på LiquidityX

LiquidityX demo og live -konto

LiquidityX har en blandet/lagdelt kontostruktur. Det laveste startnivået eller kontonivået er Grunnleggende, etterfulgt av Gull og Platina opp til det høyeste nivået VIP. Minimumsinnskuddet er € 250 eller et tilsvarende beløp i USD/GBP.

Forskjellene og fordelene med et høyere nivå kan sees i tabellen nedenfor.

grunn~~POS=TRUNC Gull platina Vip
Min. Innskudd 250EUR Min. Innskudd 25000 € Min. Innskudd 100000 € Min. Innskudd 250000 €
EUR/USD 3.2 pips EUR/USD 2.9 pips EUR/USD 2.3 pips EUR/USD 1.8 pips
GBP/USD 3.6 pips GBP/USD 3.3 pips GBP/USD 2.7 pips GBP/USD 2.2 pips
USD/JPY 3.5 pips USD/JPY 3.2 pips USD/JPY 2.6 pips USD/JPY 2.1 pips
CRUDE Oil 0,12 $ CRUDE Oil 0,11 $ CRUDE Oil 0,10 $ CRUDE Oil 0,08 $
Market Buzz Market Buzz Market Buzz Market Buzz
Analytikervisninger Analytikervisninger Analytikervisninger Analytikervisninger
Utvalgte ideer Utvalgte ideer Utvalgte ideer Utvalgte ideer
Daglig markedsanalyse Daglig markedsanalyse Daglig markedsanalyse Daglig markedsanalyse
Web-TV Web-TV Web-TV Web-TV
1 gratis uttak 1 gratis uttak per måned 3 gratis uttak per måned ingen avgifter

Innskudd og uttak kl LiquidityX

LiquidityX trekke seg

LiquidityX innskudd kan gjøres gjennom forskjellige betalingsleverandører. Noen mulige innskuddsmuligheter er:

 • Kredittkort (Visa, MasterCard)
 • Elektroniske betalinger (e-lommebøker)
 • bankoverføring

Hvis du har brukt opp de gratis uttakene (avhengig av kontonivå), er det et servicegebyr på € 30 for bankoverføringer og 3.5% for kredittkort.

Fondssikkerhet: LiquidityX mener kontosegregering er viktig for å beskytte personvernet, midlene og eiendelene til den enkelte handelsmann. I tillegg er midler skilt fra selskapets driftskontoer og deponert i veletablerte internasjonale banker. LiquidityX søker høyest mulig sikkerhet for sine kunder.

Generell sikkerhet: LiquidityX sier at den bare bruker den nyeste maskinvaren og programvaren for å beskytte alle relevante datasystemer. Strenge brannmurprotokoller og Secure Sockets Layer (SSL) -programvare brukes til å beskytte alle data under overføring. Transaksjoner modereres av nivå 1 PCI -samsvarstjenester for å lagre og administrere alle dataene og skjemaene dine på en sikker måte.

Hvordan er tjenesten kl LiquidityX

Å få umiddelbar støtte og assistanse er avgjørende for enhver trader, uansett nybegynner eller profesjonell. Det er derfor kl LiquidityX, vil du ikke bare motta en personlig kontoadministrator, når du har finansiert kontoen din, men du kan også kontakte kundestøtten 24/7. Hvis du får problemer eller trenger akutt hjelp, kan du kontakte tjeneste of LiquidityX på flere måter.

 • Du kan gi dem en ring at + 30 21 1199 5046
 • Du kan emalje dem på info@liquidityx. Med
 • Du kan også bruke det Live chat

Is LiquidityX regulert og sikkert?

LiquidityX reguleringssvindel?

Mange nybegynnere spør seg selv om LiquidityX er en svindel eller et legitimt selskap. For tiden, LiquidityX har en aktiv HCMC -lisens og er dermed en EU -regulert megler.

Nettsiden (www.liquidityx.com/eu) drives av Capital Securities SA, et gresk investeringsfirma, autorisert og regulert av Hellenic Capital Market Commission (“HCMC”) med lisensnummer 2/11/24.5.1994. Selskapet er registrert i Hellas under GEMI med registreringsnummer 31387/06/Β/94/18. Capital Securities SA er registrert på 58, Metropoleos Street, 105 63, Athen, Hellas.

Kapitalverdier SA eier og driver "LiquidityX" merke.

Du finner mer informasjon om lisensen på HCMCs nettsted.

Oppsummering: Gjennomgang av LiquidityX

Oppsummerer vår LiquidityX anmeldelse, Vi anbefaler varer- og kryptoentusiaster, samt nybegynnere som skal se på LiquidityX, på grunn av det store antallet læremateriell, handelsverktøy og den intuitive webtraderen. Men (som alltid) bør nybegynnere alltid teste LiquidityX. Med på en gratis demokonto før du begynner med en live -konto. Etter å ha blitt vant til plattformen, bør det første innskuddet være det neste trinnet. Det ville også være fornuftig å diskutere dine personlige handelsmål med din kontoadministrator. Erfarne handelsmenn vil like tilgjengeligheten av MetaTrader 4 som en handelsplattform. Vi anbefaler på det sterkeste at aktive kunder av LiquidityX bør sjekke de tilgjengelige handelsverktøyene som Tipranks eller Trading Central og alle funksjonene.

Høydepunkter er av LiquidityX

Gratis demo-konto

+45 kryptovalutaer

utnytte opptil 1:30 / profesjonell opptil 1: 400

$ 250 min. innskudd

Hvordan åpner du en konto på LiquidityX

Ved forskrift må hver ny klient gjennomgå noen grunnleggende samsvarskontroller for å sikre at du forstår risikoen ved handel og blir tatt opp til handel. Når du åpner en konto, vil du sannsynligvis bli spurt om følgende elementer, så det er greit å ha dem for hånden: En skannet fargekopi av passet eller nasjonal ID En strømregning eller kontoutskrift fra de siste seks månedene med adressen din Du må også svare på noen grunnleggende samsvarsspørsmål for å bekrefte hvor mye handelserfaring du har. Det er derfor best å ta minst 10 minutter å fullføre åpningen av kontoen. Selv om du kan utforske demokontoen umiddelbart, er det viktig å merke seg at du ikke kan foreta noen reelle handelstransaksjoner før du har bestått samsvar, noe som kan ta opptil flere dager avhengig av situasjonen din.

Å åpne en konto på LiquidityX bare trykk på knappen nedenfor
80% av detaljistinvestorene taper penger når de handler CFD med denne leverandøren.

Din vurdering av LiquidityX

LiquidityXpå lindex.com

Hvis du kjenner denne megleren, vennligst legg igjen en vurdering. Du trenger ikke å kommentere for å rangere, men kommenter gjerne hvis du har en mening om denne megleren.

Kommentarer om LiquidityX

37 Responses

 1. Jeg begynte å handle med dette selskapet forrige uke. Dette er en demokonto, men jeg liker alt og tenker på å åpne en ekte handelskonto. Dette krever bare $ 250. Dette er minimumsinnskuddet som alle som ønsker å starte Forex trading kan gjøre.

 2. Kjære Mike,
  Takk for at du tok deg tid til å gi oss tilbakemeldinger. Vi setter stor pris på det.

 3. Kjære Sven,
  Takk for god pris, og vi er glade for å høre at du liker tjenesten vår! Hvis det er noe vi kan gjøre bedre, er du alltid velkommen til å kontakte oss på support-lx@liquidityx. Com.

 4. Kjære Loris,
  Vi er glad for at du var fornøyd med tjenesten vår! Hvis du har andre tilbakemeldinger eller forslag, kan du skrive til oss på support-lx@liquidityx.com. Vi vil gjerne høre fra deg.

 5. Siden jeg ble handelsmann har jeg byttet mange meglere. Den første var en veldig kjent megler, jeg måtte si farvel til ham på grunn av rekvisitter som plaget meg mye under handel. Etter det prøvde jeg å forhandle med en annen megler, men det gikk heller ikke bra, da de gir enorme oppslag og ikke engang prøvde å sette dem tilbake til sine tidligere verdier. Jeg er veldig glad for at jeg handler med denne megleren. Fra mitt synspunkt er det den beste megleren, med gode spreads og MetaTrader 4 -terminal. I tillegg har de en hyggelig service Cashback, som bringer penger til den opprettede handelsomsetningen.

 6. Kjære Martim,
  Takk for din positive tilbakemelding og for at du valgte Liquidityx som din pålitelige megler!

 7. Jeg hadde aldri trodd at jeg noen gang ville kunne handle CFD. For å være ærlig forsto jeg ikke alt dette i det hele tatt. Jeg vil fortelle deg at du trenger å ville veldig mye og finne det rette selskapet. Da jeg åpnet en demokonto her, innså jeg at jeg liker alt. Jeg hadde en følelse av at handelsplattformen Metatrader 4 ble opprettet bare for meg. Høres morsomt ut, men det er det. Jeg studerte alt i flere uker og gjorde et depositum. Forresten, minimumsinnskuddet her er bare 250 dollar. Dette er det optimale beløpet for handel, og for å øke dette gir megleren en innflytelse på 1:30. Dette er ikke et lite beløp, det er normalt til du blir en profesjonell erfaren handelsmann. Du vil da ha en innflytelse på 1: 400. Kult, ikke sant?

 8. Kjære Ethan,
  Takk for at du deler din positive handelsopplevelse med oss ​​og at du holder oss oppdatert!

 9. Hvis du vil handle med en jevn og lovlig megler, anbefaler jeg deg å prøve denne megleren. Penger tar ut 1-2 dager for de mest populære metodene. Det er regulering og lisens.
  Når det gjelder handelsprogramvaren, her er MT4. Hvis du vil handle Forex, kjenner du sannsynligvis denne handelsplattformen.

  1. Kjære Cristiano,
   Tusen takk for at du tok deg tid til å forlate oss denne fantastiske anmeldelsen. Det blir satt stor pris på!

 10. Jeg begynte å jobbe med dette selskapet for et par måneder siden.
  Jeg kan ikke si at jeg har lagt merke til noen enestående funksjoner her, selv om de gjør gode analyser som virkelig kan brukes til langsiktige stillinger.
  Jeg planlegger å gjøre mitt første uttak snart. Hva trenger jeg å vite om denne prosedyren her? Kanskje det er noen særegenheter?

  1. Kjære Corentin,
   Takk for at du tok deg tid til å gi oss tilbakemeldinger om merket vårt. Hvis du har spørsmål om uttaksprosessen, vennligst sjekk vår hjemmeside https: // www.liquidityx.com/ eu/ eller send som en e-post til support-lx@liquidityx.com og vårt profesjonelle team vil hjelpe deg så snart som mulig.

  2. Alt er greit her. Du må legge inn en uttaksforespørsel, som vil bli behandlet i løpet av kort tid. Du må bruke samme betalingsmetode som per innskudd. Midlene kommer i tide, så det er ingenting å bekymre seg for. Dessuten kan du alltid kontakte kundestøtteteamet hvis du trenger hjelp.

 11. Jeg begynte å handle med LiquidityX. Denne megleren er allerede kjent. Jeg liker det faktum at det er MT4 og et rimelig minimumsinnskudd. 250 USD Bare jeg vet ikke hvordan jeg skal handle normalt med et slikt innskudd hvis innflytelsen bare er 1:30. Derfor bør du ikke regne med et godt overskudd hvis du gjør et minimumsinnskudd. Det er bare for trening. Tren dine følelser og disiplin fordi demo -kontoen ikke er så handlet. Når du handler med dine egne penger, endres måten du ser på handel helt.

  1. Kjære Piter,
   Takk for din positive tilbakemelding om vårt merke og for å holde oss oppdatert!

 12. Selskapet viser at det er mulig å oppnå suksess i finansmarkedet uten store finansielle investeringer. Minste innskudd her er bare $ 250. Jeg tror dette er det optimale beløpet for en nybegynnerhandler. I tillegg er det en innflytelse på 1:30 for assistanse. Jeg vet at dette ikke er mye, men du må forstå at dette er en risiko. Derfor tilbyr dette selskapet optimale forhold!

  1. Kjære Leopold,
   Takk for flott tilbakemelding om merkevaren vår og for at du holdt oss oppdatert!

 13. Dette er ikke min første erfaring med dette selskapet, jeg har prøvd å handle på markedet et par ganger før, men det endte alltid med feil.
  Denne gangen bestemte jeg meg for at det var mitt siste forsøk fordi jeg var lei av å tape.
  Nå handler jeg for det første mer forsiktig selv, og for det andre har jeg blitt mer forsiktig med å velge selskap, og denne gangen sjekket jeg alle detaljer.
  Jeg liker det faktum at de gir utdanningsmuligheter - for meg er det ekstremt verdifullt faktisk.

  1. Kjære Darko,
   Takk for din fantastiske anmeldelse og for at du valgte oss som din pålitelige megler!

 14. Jeg tror at megleren snart vil bli populær. Jeg forstår at dette tar tid, men det er noen gode ting her:
  - ikke et stort minimumsinnskudd
  - et stort antall handelsmidler;
  - moderne analyse- og analyseverktøy;
  - profesjonell handelsplattform Metatrader 4.
  For sikkerheten og tilliten til meglers lovlighet er det også en forskrift og en lisens. Det er lett å finne ut.

 15. Det er mye å si, men faktisk langt LiquidityX er den beste megleren, i hvert fall for meg. I 8 år av mitt arbeid som handelsmann har jeg byttet 3 kjente meglere, som et resultat stoppet jeg ved LiquidityX, fordi de kombinerer rimelige handelsbetingelser og komfortable interne arbeidsforhold i selskapet. Jeg argumenterer ikke, det er selskaper der det er mer lønnsomt ved første øyekast, men faktisk blir det ikke bedre! LiquidityX har et stort antall betalingssystemer å velge mellom, noe som gjør innskudd/uttak av midler praktisk. Bredt utvalg av kommunikasjonskanaler med teknisk støtte. Flotte e-bøker om handel på nettstedet.

 16. Kjære Mika,
  Takk for at du valgte oss som din pålitelige megler og for den fantastiske tilbakemeldingen om merkevaren vår!

 17. Jeg tror det med LiquidityX Jeg kan lykkes. Jeg tror på meg selv og stoler på dette selskapet fordi LiquidityX er en lovlig megler som gir rettferdige tilbud og likviditet fra store banker. Derfor vet jeg at hvis jeg lærer å handle godt, kan jeg tjene penger.
  Jeg elsker å lære og er villig til å bruke mye tid på det. Det virker for meg at dette er bra.
  Forresten, LiquidityX gir tilgang til handelssignaler og analyser fra Trading Central, som er en god hjelp for en trader.

 18. Kjære Gabriel,
  Takk for den positive anmeldelsen. Det er flott å høre at du er fornøyd med tjenestene våre. Vi setter pris på tiden du tok til å skrive denne anmeldelsen. Ha en flott dag!

 19. "Kjære Gabriel,
  Takk for den positive anmeldelsen. Det er flott å høre at du er fornøyd med tjenestene våre. Vi setter pris på tiden du tok til å skrive denne anmeldelsen. Ha en flott dag!"

 20. Før jeg begynte å handle med LiquidityX, jeg leste anmeldelser om det på Internett, og så bestemte jeg meg for å åpne en demokonto. Det er bra det LiquidityX skapere ga en demokonto, ved hjelp av hvilken traderen kan bli kjent med plattformens arbeid uten å risikere noe.
  Av de fire kontotypene valgte jeg en enklere, grunnleggende konto. Her er det minste innskuddsbeløpet kun $250. Også MetaTrader 4-handelsplattformen og deres forfatters WebTrader fungerer veldig bra. Er det noen som vet om roboter har lov til å handle her?

  1. Kjære Bastian,
   Takk for at du deler handelsopplevelsen din med oss ​​og for at du holder oss oppdatert! Hvis du har spørsmål om merkevaren vår, ikke nøl med å sende en e-post på support-lx@liquidityx. Med

 21. Oops, dette er første gang jeg har tatt ut penger i dag.
  De tok standardavgiften.
  Jeg fikk pengene i løpet av 2 timer og 17 minutter etter søknaden.
  Virket ganske normalt for meg. Får meg til å føle meg bedre på en gang. Nå skal jeg investere noe mer.

 22. Kjære Maouro,
  Vi er veldig glade for å motta slike positive anmeldelser og for å holde oss oppdatert!

 23. LiquidityX er et ganske stabilt meglerselskap med et bredt utvalg av finansielle instrumenter for netthandel, pålitelig og informativ plattform og rimelige handelsbetingelser. Denne megleren er regulert, så det er trygt å operere med et hvilket som helst beløp her. Jeg vil også peke på to nyttige forskningsverktøy som megleren har for lønnsom handel - Trading Central-utvidelse for signaler og teknisk analyse, og grunnleggende forskningsapp kalt Market Buzz. Den siste har mange analytiske artikler, handelsvisninger og mye data for å definere den grunnleggende følelsen i enhver sektor av finansmarkedene.

  1. Kjære Aleksander,
   Takk for den positive anmeldelsen. Det er flott å høre at du er fornøyd med tjenestene våre. Vi setter pris på tiden du tok til å skrive denne anmeldelsen. Ha en flott dag!

 24. Jeg vil dele min glede med deg. Jeg tjente mine første $62 i dag på å handle valutapar. Selvfølgelig var det skummelt, men jeg prøvde å være rolig fordi det var første gang jeg handlet med ekte penger.
  Jeg har nettopp åpnet en live LiquidityX konto i går. Jeg fortsetter å bruke MT4-handelsplattformen, og jeg er glad for at jeg kunne forstå hvordan jeg jobber med denne programvaren. Forresten, LiquidityX MT4 gir et godt utvalg av handelsmidler, og jeg kan handle ikke bare valutapar. Det finnes også kryptovalutaer, aksjer, indekser, metaller og olje. Så jeg tror jeg kommer til å tjene enda mer penger.

  1. Kjære edward
   Takk for at du deler din positive handelsopplevelse med oss ​​og for at du holder oss oppdatert! Hvis du trenger hjelp i fremtiden, ikke nøl med å kontakte oss via e-post på support-lx@liquidityx. Com.

 25. Jeg likte det i dag at min kontakt med LiquidityX teknisk support ble behandlet veldig raskt, det virker for meg som om de har normale ledere som forstår jobben deres og har rett informasjon til å ordne opp raskt, rolig og uten å skape irritasjon.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket *

Hva vil du handle?

Vi har valgt de beste meglerne, avhengig av hva du vil handle mest.

Siste oppdatering: august 2022