Vårt hovedteam og forfattere

Finn ut hvem som står bak suksessen til BrokerCheck

At BrokerCheck, har vi et team av erfarne og kunnskapsrike forfattere som er dedikert til å gi objektive og objektive anmeldelser og sammenligninger av ulike brokers. Hvis du vil vite mer om hvordan vi skriver, kan du sjekke ut vår Metodikk.

Våre forfattere er eksperter på sitt felt og har inngående kunnskap om brokeralder industri. De utfører omfattende undersøkelser og live-testing for å sikre at brukerne våre mottar nøyaktig og oppdatert informasjon. Enten du er nybegynner eller erfaren trader, våre forfattere streber etter å gjøre prosessen med å velge en broker så enkelt og informativt som mulig.

 • Florian Fendt

  Som en ambisiøs investor og trader, Florian grunnla BrokerCheck etter å ha studert økonomi på universitetet. Han deler sin kunnskap og lidenskap for finansmarkedene.
 • Chris Krapf

  Chris er vår SEO-ekspert og gjenfinner hva besøkende på nettstedet er interessert i, slik at vi kan skrive svært relevant innhold daglig.
 • Andy Ziegler

  Andy er ikke bare vår markedsføringsekspert, han er også hjernen vår når det kommer til svært tekniske emner som kryptovalutaer eller handelsstrategier.
 • Axel Bauer

  Hvis vi sammenligner brokers med våre filtre er det takket være Axel, som administrerer dataene våre, serveren og nettsidene våre uten noen hendelse så langt.

Få gratis handelssignaler
Gå aldri glipp av en mulighet igjen

Få gratis handelssignaler

Filter

Vi sorterer etter høyeste rangering som standard. Hvis du vil se andre brokers enten velger du dem i rullegardinmenyen eller begrenser søket med flere filtre.
- glidebryter
0 - 100
Hva ser du etter?
Brokers
Regulering
Plattform
Innskudd / tilbaketrekking
Kontotype
Kontorsted
Broker Egenskaper