1. En oversikt over databeskyttelse

general

Det følgende gir en enkel oversikt over hva som skjer med dine personopplysninger når du besøker nettsiden vår. Personopplysninger er alle data som du kan identifiseres med. Detaljert informasjon om emnet databeskyttelse finner du i vår personvernerklæring nedenfor.

Datainnsamling på nettsiden vår

Hvem er ansvarlig for datainnsamlingen på denne nettsiden? Dataene som samles inn på dette nettstedet behandles av nettstedsoperatøren. Operatørens kontaktinformasjon finner du i nettstedets nødvendige juridiske merknad. Hvordan samler vi inn dataene dine? Noen data samles inn når du gir dem til oss. Dette kan for eksempel være data du legger inn på et kontaktskjema. Andre data samles inn automatisk av våre IT -systemer når du besøker nettstedet. Disse dataene er først og fremst tekniske data, for eksempel nettleseren og operativsystemet du bruker eller når du åpnet siden. Disse dataene samles inn automatisk så snart du kommer inn på nettstedet vårt. Hva bruker vi dataene dine til? En del av dataene samles inn for å sikre at nettstedet fungerer som det skal. Andre data kan brukes til å analysere hvordan besøkende bruker nettstedet. Hvilke rettigheter har du angående dataene dine? Du har alltid rett til å be om informasjon om dine lagrede data, dens opprinnelse, mottakerne og formålet med innsamlingen uten kostnad. Du har også rett til å be om at den blir rettet, blokkert eller slettet. Du kan kontakte oss når som helst ved å bruke adressen oppgitt i den juridiske merknaden hvis du har ytterligere spørsmål om spørsmålet om personvern og databeskyttelse. Du kan selvfølgelig også sende inn en klage til de kompetente tilsynsmyndighetene.

Analytics og tredjepartsverktøy

Når du besøker nettstedet vårt, kan det utføres statistiske analyser av din surfeadferd. Dette skjer først og fremst ved bruk av informasjonskapsler og analyser. Analysen av din surfeadferd er vanligvis anonym, det vil si at vi ikke kan identifisere deg fra disse dataene. Du kan protestere mot denne analysen eller forhindre den ved å ikke bruke visse verktøy. Detaljert informasjon finner du i følgende personvernerklæring. Du kan protestere mot denne analysen. Vi vil informere deg nedenfor om hvordan du utøver alternativene dine i denne forbindelse.

2. Generell informasjon og obligatorisk informasjon

Databeskyttelse

Operatørene av dette nettstedet tar beskyttelsen av dine personlige data veldig alvorlig. Vi behandler personopplysningene dine som konfidensielle og i samsvar med de lovbestemte databeskyttelsesforskriftene og denne personvernerklæringen. Hvis du bruker dette nettstedet, vil forskjellige deler av personopplysninger bli samlet inn. Personlig informasjon er alle data du kan bli identifisert med. Denne personvernerklæringen forklarer hvilken informasjon vi samler inn og hva vi bruker den til. Det forklarer også hvordan og til hvilket formål dette skjer. Vær oppmerksom på at data som overføres via internett (f.eks. Via e -postkommunikasjon) kan være utsatt for sikkerhetsbrudd. Fullstendig beskyttelse av dataene dine mot tredjeparts tilgang er ikke mulig.

Melding angående den ansvarlige for denne nettsiden

Den som er ansvarlig for å behandle data på denne nettsiden er: TRADE-REX Inhabergeführt durch eK Florian Fendt Am Röhrig, 2 63762 Großostheim, Deutschland Telefon: +49 (0) 6026 9993599 E-post: [e-postbeskyttet] Ansvarlig er den fysiske eller juridiske personen som alene eller sammen med andre bestemmer formål og midler for behandling av personopplysninger (navn, e-postadresser osv.).

Tilbakekall av ditt samtykke til behandling av dataene dine

Mange databehandlingsoperasjoner er kun mulig med ditt uttrykkelige samtykke. Du kan trekke tilbake samtykket ditt når som helst med fremtidig virkning. En uformell e-post med denne forespørselen er tilstrekkelig. Dataene som behandles før vi mottar forespørselen din, kan fortsatt være lovlig behandlet.

Rett til å klage til tilsynsmyndighetene

Hvis det har vært brudd på databeskyttelseslovgivningen, kan den berørte personen sende inn en klage til de kompetente tilsynsmyndighetene. Den kompetente reguleringsmyndigheten for saker knyttet til databeskyttelseslovgivningen er databeskyttelsesansvarlig i den tyske staten der selskapet vårt har hovedkontor. En liste over databeskyttelsesansvarlige og deres kontaktdetaljer finner du på følgende lenke: https://www.bfdi.bund.de/DE/Infothek/Anschriften_Links/anschriften_links-node.html.

Rett til dataportabilitet

Du har rett til å få data som vi behandler basert på ditt samtykke eller i oppfyllelse av en kontrakt automatisk levert til deg selv eller til en tredjepart i et standard, maskinlesbart format. Dersom du krever direkte overføring av data til en annen ansvarlig, vil dette kun gjøres i den grad det er teknisk mulig.

SSL- eller TLS-kryptering

Dette nettstedet bruker SSL- eller TLS -kryptering av sikkerhetsmessige årsaker og for å beskytte overføring av konfidensielt innhold, for eksempel henvendelser du sender til oss som nettstedoperatør. Du kan gjenkjenne en kryptert tilkobling i nettleserens adresselinje når den endres fra "http: //" til "https: //" og låseikonet vises i nettleserens adresselinje. Hvis SSL- eller TLS -kryptering er aktivert, kan ikke dataene du overfører til oss leses av tredjeparter.

Informasjon, blokkering, sletting

Som tillatt i loven har du rett til når som helst å få gratis informasjon om alle dine personopplysninger som lagres, samt deres opprinnelse, mottaker og formålet de er behandlet for. Du har også rett til å få disse dataene rettet, blokkert eller slettet. Du kan kontakte oss når som helst ved å bruke adressen oppgitt i vår juridiske melding hvis du har ytterligere spørsmål om temaet personopplysninger.

Motstand mot reklame-e-poster

Vi forbyr herved uttrykkelig bruk av kontaktdata publisert i sammenheng med krav til juridisk merknad på nettstedet med hensyn til sending av reklame- og informasjonsmateriell som ikke er uttrykkelig forespurt. Nettstedets operatør forbeholder seg retten til å ta spesifikke rettslige skritt hvis uønsket reklamemateriale, som e-post spam, mottas.

3. Databeskyttelsesansvarlig

Lovbestemt databeskyttelsesansvarlig

Vi har utnevnt en personvernansvarlig for selskapet vårt. Florian, Fendt Am Ried, 7 63762 Großostheim Deutschland Telefon: +49 (0) 6026 9993599 E-post: [e-postbeskyttet]

4. Datainnsamling på nettsiden vår

Cookies

Noen av våre nettsider bruker informasjonskapsler. Informasjonskapsler skader ikke datamaskinen din og inneholder ikke virus. Informasjonskapsler hjelper oss med å gjøre nettstedet vårt mer brukervennlig, effektivt og sikkert. Informasjonskapsler er små tekstfiler som lagres på datamaskinen din og lagres av nettleseren din. De fleste informasjonskapslene vi bruker er såkalte "sesjonskapsler". De slettes automatisk etter besøket ditt. Andre informasjonskapsler forblir i enhetens minne til du sletter dem. Disse informasjonskapslene gjør det mulig å gjenkjenne nettleseren din neste gang du besøker nettstedet. Du kan konfigurere nettleseren din til å informere deg om bruk av informasjonskapsler, slik at du kan avgjøre fra sak til sak om du vil godta eller avvise en informasjonskapsel. Alternativt kan nettleseren din konfigureres til å automatisk godta informasjonskapsler under visse betingelser eller alltid avvise dem, eller automatisk slette informasjonskapsler når du lukker nettleseren. Deaktivering av informasjonskapsler kan begrense funksjonaliteten til dette nettstedet. Informasjonskapsler som er nødvendige for å tillate elektronisk kommunikasjon eller for å gi visse funksjoner du ønsker å bruke (for eksempel handlekurven) lagres i henhold til art. 6 avsnitt 1, bokstav f i DSGVO. Nettstedsoperatøren har en legitim interesse i lagring av informasjonskapsler for å sikre en optimalisert tjeneste som er fri for tekniske feil. Hvis andre informasjonskapsler (for eksempel de som brukes til å analysere din surfeadferd) også lagres, vil de bli behandlet separat i denne personvernerklæringen.

Server loggfiler

Nettstedsleverandøren samler og lagrer automatisk informasjon som nettleseren din automatisk sender til oss i "serverloggfiler". Disse er:

 • Nettlesertype og nettleserversjon
 • Operativsystem brukt
 • referrer URL
 • Vertsnavn på den tilgangsdatamaskinen
 • Tid for serverforespørselen
 • IP-adresse

Disse dataene vil ikke bli kombinert med data fra andre kilder. Grunnlaget for databehandling er art. 6 (1) (f) DSGVO, som tillater behandling av data for å oppfylle en kontrakt eller for tiltak som er foreløpig til en kontrakt.

Kontakt skjema

Skulle du sende oss spørsmål via kontaktskjemaet, samler vi inn dataene som er lagt inn på skjemaet, inkludert kontaktinformasjonen du oppgir, for å svare på spørsmålet ditt og eventuelle oppfølgingsspørsmål. Vi deler ikke denne informasjonen uten din tillatelse. Vi vil derfor behandle alle data du legger inn på kontaktskjemaet bare med ditt samtykke i henhold til art. 6 (1) (a) DSGVO. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt. En uformell e -post med denne forespørselen er tilstrekkelig. Dataene som behandles før vi mottar forespørselen din, kan fortsatt behandles lovlig. Vi beholder dataene du oppgir på kontaktskjemaet til du ber om sletting, tilbakekall ditt samtykke til lagring eller formålet med lagringen ikke lenger gjelder (f.eks. Etter at forespørselen din er oppfylt). Eventuelle lovpålagte bestemmelser, spesielt bestemmelser om obligatoriske datalagringsperioder, forblir upåvirket av denne bestemmelsen.

Registrering på denne nettsiden

Du kan registrere deg på nettstedet vårt for å få tilgang til flere funksjoner som tilbys her. Inndataene vil bare bli brukt til å bruke det respektive nettstedet eller tjenesten du har registrert deg for. Den obligatoriske informasjonen som blir bedt om under registreringen må gis i sin helhet. Ellers vil vi avvise registreringen din. For å informere deg om viktige endringer som de som er innenfor omfanget av nettstedet vårt eller tekniske endringer, bruker vi e -postadressen som ble angitt under registreringen. Vi vil kun behandle dataene som er gitt under registreringen basert på ditt samtykke i henhold til art. 6 (1) (a) DSGVO. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt med fremtidig virkning. En uformell e -post med denne forespørselen er tilstrekkelig. Dataene som behandles før vi mottar forespørselen din, kan fortsatt behandles lovlig. Vi vil fortsette å lagre dataene som samles inn under registreringen så lenge du forblir registrert på nettstedet vårt. Lovbestemte oppbevaringsperioder forblir upåvirket.

Registrering med Facebook Connect

I stedet for å registrere deg direkte på nettstedet vårt, kan du også registrere deg via Facebook Connect. Denne tjenesten tilbys av Facebook Ireland Limited, 4 Grand Canal Square, Dublin 2, Irland. Hvis du bestemmer deg for å registrere deg med Facebook Connect og klikker på knappene "Logg på med Facebook" eller "Koble til med Facebook", blir du automatisk omdirigert til Facebook -plattformen. Der kan du logge deg på med ditt Facebook -brukernavn og passord. Dette vil koble Facebook -profilen din til nettstedet eller tjenestene våre. Denne lenken gir oss tilgang til dataene som er lagret på Facebook. Inkludert spesielt din:

 • Facebook navn
 • Facebook profilbilde
 • Facebook coverbilde
 • E-postadresse til Facebook
 • Facebook ID
 • Facebook-venner
 • Facebook Likes
 • Bursdag
 • Kjønn
 • Land
 • Språk

Disse dataene vil bli brukt til å sette opp, levere og tilpasse kontoen din. For mer informasjon, se Facebooks vilkår for bruk og personvernerklæring. Disse finner du på https://de-de.facebook.com/about/privacy/ og https://www.facebook.com/legal/terms/.

Legg igjen kommentarer på denne nettsiden

Hvis du bruker kommentarfunksjonen på denne siden, vil tidspunktet du opprettet kommentaren og e-postadressen din lagres sammen med kommentaren din, samt brukernavnet ditt, med mindre du poster anonymt. Lagring av IP-adressen Vår kommentarfunksjon lagrer IP-adressene til de brukerne som legger inn kommentarer. Siden vi ikke sjekker kommentarer på siden vår før de publiseres, trenger vi denne informasjonen for å kunne iverksette tiltak for ulovlig eller ærekrenkende innhold. Abonner på kommentarfeeden Som bruker av denne siden kan du registrere deg for å motta kommentarfeeden etter registrering. E-postadressen din vil bli sjekket med en e-postbekreftelse. Du kan når som helst melde deg av denne funksjonen ved å klikke på lenken i e-postene. Dataene som ble oppgitt da du abonnerte på kommentarstrømmen vil da bli slettet, men hvis du har sendt inn disse dataene til oss for andre formål eller andre steder (som for eksempel å abonnere på et nyhetsbrev), vil de beholdes. Hvor lenge kommentarer lagres Kommentarene og tilhørende data (f.eks. IP-adresse) lagres og forblir på vår nettside inntil innholdet som kommenteres er fullstendig slettet eller kommentarene må fjernes av juridiske årsaker (bakvaskelse osv.). Lovlig basis Kommentarene lagres basert på ditt samtykke i henhold til Art. 6 (1) (a) DSGVO. Du kan trekke tilbake samtykket ditt når som helst med fremtidig virkning. En uformell e-post med denne forespørselen er tilstrekkelig. Dataene som behandles før vi mottar forespørselen din, kan fortsatt være lovlig behandlet.

Data overført når du registrerer deg for tjenester og digitalt innhold

Vi overfører personlig identifiserbare data til tredjeparter bare i den grad det er nødvendig for å oppfylle vilkårene i kontrakten din med oss, for eksempel til banker som er betrodd å behandle betalingene dine. Dine data vil ikke bli overført for andre formål med mindre du har gitt din uttrykkelige tillatelse til det. Dine data vil ikke bli avslørt for tredjeparter i reklameformål uten ditt uttrykkelige samtykke. Grunnlaget for databehandling er art. 6 (1) (b) DSGVO, som tillater behandling av data for å oppfylle en kontrakt eller for tiltak som er foreløpige til en kontrakt.

5. Sosiale medier

Facebook-plugins (Like & Share-knapper)

Vår nettside inkluderer plugins for det sosiale nettverket Facebook, Facebook Inc., 1 Hacker Way, Menlo Park, California 94025, USA. Facebook-plugins kan gjenkjennes av Facebook-logoen eller Like-knappen på siden vår. For en oversikt over Facebook-plugins, se https://developers.facebook.com/docs/plugins/. Når du besøker nettstedet vårt, opprettes en direkte forbindelse mellom nettleseren din og Facebook -serveren via pluginet. Dette gjør at Facebook kan motta informasjon om at du har besøkt nettstedet vårt fra din IP -adresse. Hvis du klikker på Facebook "Like -knappen" mens du er logget på Facebook -kontoen din, kan du koble innholdet på nettstedet vårt til Facebook -profilen din. Dette gjør at Facebook kan knytte besøk på nettstedet vårt til brukerkontoen din. Vær oppmerksom på at vi som operatør av dette nettstedet ikke har kunnskap om innholdet i dataene som overføres til Facebook eller om hvordan Facebook bruker disse dataene. For mer informasjon, vennligst se Facebooks personvernerklæring på https://de-de.facebook.com/policy.php. Hvis du ikke vil at Facebook skal knytte ditt besøk til nettstedet vårt med din Facebook -konto, må du logge deg av Facebook -kontoen din.

Twitter-plugin

Funksjonene til Twitter-tjenesten er integrert i nettstedet og appen vår. Disse funksjonene tilbys av Twitter Inc., 1355 Market Street, Suite 900, San Francisco, CA 94103, USA. Når du bruker Twitter og “Retweet” -funksjonen, er nettstedene du besøker koblet til Twitter-kontoen din og gjort kjent for andre brukere. Ved å gjøre dette vil data også overføres til Twitter. Vi vil påpeke at vi som leverandør av disse sidene ikke har kunnskap om innholdet i dataene som overføres, eller hvordan de vil bli brukt av Twitter. For mer informasjon om Twitters personvernregler, gå til https://twitter.com/privacy. Personverninnstillingene dine med Twitter kan endres i kontoinnstillingene på https://twitter.com/account/settings.

Google+ plugin

Sidene våre bruker Google+ funksjoner. Det drives av Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA. Innsamling og avsløring av informasjon: Ved å bruke Google +1 -knappen kan du publisere informasjon over hele verden. Ved hjelp av Google+ -knappen kan du og andre brukere motta tilpasset innhold fra Google og våre partnere. Google lagrer både det faktum at du har +1'da innhold og informasjon om siden du så på da du klikket på +1. +1 -en din kan vises sammen med profilnavnet og bildet ditt i Google -tjenester, for eksempel i søkeresultater eller i Google -profilen din, eller andre steder på nettsteder og annonser på Internett. Google registrerer informasjon om dine +1 -aktiviteter for å forbedre Google -tjenester for deg og andre. For å bruke Google + -knappen trenger du en globalt synlig, offentlig Google -profil som minst må inneholde navnet som er valgt for profilen. Dette navnet brukes av alle Google -tjenester. I noen tilfeller kan dette navnet også erstatte et annet navn du har brukt til å dele innhold via Google -kontoen din. Identiteten til Google -profilen din kan vises for brukere som kjenner e -postadressen din eller annen informasjon som kan identifisere deg. Bruk av innsamlede data: I tillegg til bruken nevnt ovenfor, brukes informasjonen du gir i samsvar med gjeldende Googles retningslinjer for databeskyttelse. Google kan publisere sammendragsstatistikk om brukernes +1 -aktivitet eller dele den med brukere og partnere, for eksempel utgivere, annonsører eller tilknyttede nettsteder.

Instagram-plugin

Nettstedet vårt inneholder funksjoner for Instagram -tjenesten. Disse funksjonene tilbys av Instagram Inc., 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, USA. Hvis du er logget på Instagram -kontoen din, kan du klikke på Instagram -knappen for å koble innholdet på sidene våre til Instagram -profilen din. Dette betyr at Instagram kan knytte besøk på sidene våre til brukerkontoen din. Som leverandør av dette nettstedet påpeker vi uttrykkelig at vi ikke mottar informasjon om innholdet i de overførte dataene eller bruken av Instagram. For mer informasjon, se Instagrams personvernerklæring: https://instagram.com/about/legal/privacy/.

LinkedIn -plugin

Nettstedet vårt bruker funksjoner fra LinkedIn -nettverket. Tjenesten leveres av LinkedIn Corporation, 2029 Stierlin Court, Mountain View, CA 94043, USA. Hver gang en av våre sider som inneholder LinkedIn -funksjoner åpnes, oppretter nettleseren en direkte forbindelse til LinkedIn -serverne. LinkedIn blir informert om at du har besøkt nettsidene våre fra din IP -adresse. Hvis du bruker LinkedIn "Anbefal" -knappen og er logget inn på LinkedIn -kontoen din, er det mulig for LinkedIn å knytte besøket på nettstedet vårt til brukerkontoen din. Vi vil påpeke at vi som leverandør av disse sidene ikke har kunnskap om innholdet i dataene som overføres eller hvordan de vil bli brukt av LinkedIn. Mer informasjon finnes i LinkedIn personvernerklæring på https://www.linkedin.com/legal/privacy-policy.

XING-plugin

Nettstedet vårt bruker funksjoner levert av XING -nettverket. Leverandøren er XING AG, Dammtorstraße 29-32, 20354 Hamburg, Tyskland. Hver gang en av våre sider som inneholder XING -funksjoner åpnes, oppretter nettleseren din en direkte forbindelse til XING -serverne. Så vidt vi vet, lagres ingen personopplysninger i prosessen. Spesielt lagres ingen IP -adresser, og bruksatferd evalueres ikke. For mer informasjon om databeskyttelse og XING Share -knappen, vennligst se XINGs personvernerklæring på https://www.xing.com/app/share?op=data_protection.

6. Analyse og annonsering

Google Analytics

Dette nettstedet bruker Google Analytics, en webanalysetjeneste. Det drives av Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA. Google Analytics bruker såkalte "informasjonskapsler". Dette er tekstfiler som er lagret på datamaskinen din og som lar deg analysere bruken av nettstedet av deg. Informasjonen som genereres av informasjonskapselen om din bruk av dette nettstedet, blir vanligvis overført til en Google -server i USA og lagret der. Google Analytics -informasjonskapsler lagres basert på art. 6 (1) (f) DSGVO. Nettstedsoperatøren har en legitim interesse i å analysere brukeratferd for å optimalisere både nettstedet og annonseringen. IP-anonymisering Vi har aktivert IP-anonymiseringsfunksjonen på denne nettsiden. IP-adressen din vil bli forkortet av Google innenfor EU eller andre parter i avtalen om det europeiske økonomiske samarbeidsområdet før overføring til USA. Bare i unntakstilfeller sendes hele IP-adressen til en Google-server i USA og forkortes der. Google vil bruke denne informasjonen på vegne av operatøren av denne nettsiden for å evaluere din bruk av nettsiden, for å kompilere rapporter om nettstedets aktivitet og for å tilby andre tjenester angående nettstedsaktivitet og Internett-bruk for nettstedoperatøren. IP-adressen som overføres av nettleseren din som en del av Google Analytics vil ikke bli slått sammen med andre data som holdes av Google. Nettleserplugin Du kan forhindre at disse informasjonskapslene lagres ved å velge de riktige innstillingene i nettleseren din. Vi ønsker imidlertid å påpeke at dette kan bety at du ikke vil kunne nyte den fulle funksjonaliteten til denne nettsiden. Du kan også forhindre at dataene som genereres av informasjonskapsler om din bruk av nettstedet (inkl. din IP-adresse) overføres til Google, og behandlingen av disse dataene av Google, ved å laste ned og installere nettleserpluginen som er tilgjengelig på følgende lenke: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en. Innsigelse mot innsamling av data Du kan forhindre innsamling av dataene dine av Google Analytics ved å klikke på følgende lenke. En opt-out-informasjonskapsel vil bli satt for å forhindre at dataene dine samles inn ved fremtidige besøk på dette nettstedet: Deaktiver Google Analytics. For mer informasjon om hvordan Google Analytics håndterer brukerdata, se Googles personvernerklæring: https://support.google.com/analytics/answer/6004245?hl=en.

WordPress Stats

Dette nettstedet bruker verktøyet WordPress Stats for å utføre statistiske analyser av besøkende. Denne tjenesten tilbys av Automattic Inc., 60 29th Street # 343, San Francisco, CA 94110-4929, USA. WordPress Stats bruker informasjonskapsler som er lagret på datamaskinen din og tillater en analyse av bruken av nettstedet. Informasjonen som genereres av informasjonskapslene om bruken av nettstedet vårt, lagres på servere i USA. IP -adressen din blir anonymisert etter behandling og før lagring. WordPress Stats -informasjonskapsler forblir på enheten din til du sletter dem. Lagringen av "WordPress Stats" informasjonskapsler er basert på art. 6 (1) (f) DSGVO. Nettstedsoperatøren har en legitim interesse i å analysere brukeratferd for å optimalisere både nettstedet og annonseringen. Du kan konfigurere nettleseren din til å informere deg om bruk av informasjonskapsler, slik at du kan avgjøre fra sak til sak om du vil godta eller avvise en informasjonskapsel. Alternativt kan nettleseren din konfigureres til å automatisk godta informasjonskapsler under visse betingelser eller alltid avvise dem, eller automatisk slette informasjonskapsler når du lukker nettleseren. Funksjonaliteten til våre tjenester kan være begrenset når informasjonskapsler er deaktivert. Du kan når som helst motsette deg innsamlingen og bruken av dataene dine med fremtidig virkning ved å klikke på denne lenken og sette en opt-out cookie i nettleseren din: https://www.quantcast.com/opt-out/. Hvis du sletter informasjonskapslene på datamaskinen din, må du angi informasjonskapslen på nytt.

Google AdSense

Dette nettstedet bruker Google AdSense, en tjeneste for å inkludere annonser fra Google Inc. ("Google"). Det drives av Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA. Google AdSense bruker såkalte "informasjonskapsler", som er tekstfiler som er lagret på datamaskinen din som muliggjør en analyse av måten du bruker nettstedet. Google AdSense bruker også såkalte web-beacons (usynlig grafikk). Gjennom disse web -beacons kan informasjon som besøkende trafikk på disse sidene evalueres. Informasjonen som genereres av informasjonskapsler og web -beacons om din bruk av dette nettstedet (inkludert din IP -adresse) og levering av reklameformater, overføres til en Google -server i USA og lagres der. Denne informasjonen kan videreformidles fra Google til kontraherende parter i Google. Google vil imidlertid ikke slå sammen IP -adressen din med andre data du har lagret. AdSense -informasjonskapsler lagres basert på art. 6 (1) (f) DSGVO. Nettstedsoperatøren har en legitim interesse i å analysere brukeratferd for å optimalisere både nettstedet og annonseringen. Du kan forhindre installasjon av informasjonskapsler ved å angi nettleserprogramvaren tilsvarende. Vær oppmerksom på at i dette tilfellet kan det hende at du ikke kan gjøre full bruk av alle funksjonene på dette nettstedet. Ved å bruke dette nettstedet godtar du behandling av data knyttet til deg og innsamlet av Google som beskrevet og for formålene angitt ovenfor.

Google Analytics remarketing

Nettstedene våre bruker funksjonene i Google Analytics Remarketing kombinert med funksjonene på tvers av enheter til Google AdWords og DoubleClick. Denne tjenesten er levert av Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA. Denne funksjonen gjør det mulig å koble målgrupper for markedsføringsmarkedsføring opprettet med Google Analytics Remarketing til funksjonene på tvers av enheter i Google AdWords og Google DoubleClick. Dette gjør at annonsering kan vises basert på dine personlige interesser, identifisert basert på din tidligere bruk og surfeadferd på én enhet (f.eks. Mobiltelefonen din), på andre enheter (for eksempel et nettbrett eller en datamaskin). Når du har gitt ditt samtykke, vil Google knytte nettloggen din og appen til din Google -konto for dette formålet. På den måten kan alle enheter som logger på Google -kontoen din bruke den samme personlige salgsfremmende meldingen. For å støtte denne funksjonen, samler Google Analytics inn Google-godkjente ID-er for brukere som midlertidig er knyttet til Google Analytics-dataene våre for å definere og opprette målgrupper for annonsekampanje på tvers av enheter. Du kan velge bort remarketing/målretting på tvers av enheter permanent ved å slå av personlig tilpasset annonsering i Google-kontoen din. følg denne lenken: https://www.google.com/settings/ads/onweb/. Samlingen av dataene som samles inn i dataene i Google -kontoen din er utelukkende basert på ditt samtykke, som du kan gi eller trekke deg fra Google i henhold til art. 6 (1) (a) DSGVO. For datainnsamling som ikke er slått sammen med Google -kontoen din (for eksempel fordi du ikke har en Google -konto eller har motsatt deg sammenslåingen), er innsamlingen av data basert på art. 6 (1) (f) DSGVO. Nettstedsoperatøren har en legitim interesse i å analysere anonym brukeratferd for salgsfremmende formål. For mer informasjon og Googles personvernerklæring, gå til: https://www.google.com/policies/technologies/ads/.

Google AdWords og Google-konverteringssporing

Dette nettstedet bruker Google AdWords. AdWords er et online annonseringsprogram fra Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA ("Google"). Som en del av Google AdWords bruker vi såkalt konverteringssporing. Når du klikker på en annonse som vises av Google, angis en informasjonskapsel for konverteringssporing. Informasjonskapsler er små tekstfiler som nettleseren din lagrer på datamaskinen din. Disse informasjonskapslene utløper etter 30 dager og brukes ikke til personlig identifisering av brukeren. Skulle brukeren besøke bestemte sider på nettstedet og informasjonskapselen ennå ikke har gått ut, kan Google og nettstedet fortelle at brukeren klikket på annonsen og fortsatte til den siden. Hver Google AdWords -annonsør har en annen informasjonskapsel. Derfor kan informasjonskapsler ikke spores ved bruk av nettstedet til en AdWords -annonsør. Informasjonen som er oppnådd ved hjelp av konverterings -cookien, brukes til å lage konverteringsstatistikk for AdWords -annonsørene som har valgt konverteringssporing. Kunder får beskjed om det totale antallet brukere som klikket på annonsen sin og ble omdirigert til en side for konverteringssporing. Annonsører får imidlertid ikke informasjon som kan brukes til å identifisere brukere personlig. Hvis du ikke vil delta i sporing, kan du velge bort dette ved å enkelt deaktivere informasjonskapselen for konverteringssporing ved å endre nettleserinnstillingene. Da blir du ikke inkludert i statistikken for konverteringssporing. Konverteringskapsler lagres basert på art. 6 (1) (f) DSGVO. Nettstedsoperatøren har en legitim interesse i å analysere brukeratferd for å optimalisere både nettstedet og annonseringen. For mer informasjon om Google AdWords og Googles konverteringssporing, se Googles personvernregler: https://www.google.de/policies/privacy/. Du kan konfigurere nettleseren din til å informere deg om bruk av informasjonskapsler, slik at du kan avgjøre fra sak til sak om du vil godta eller avvise en informasjonskapsel. Alternativt kan nettleseren din konfigureres til å automatisk godta informasjonskapsler under visse betingelser eller alltid avvise dem, eller automatisk slette informasjonskapsler når du lukker nettleseren. Deaktivering av informasjonskapsler kan begrense funksjonaliteten til dette nettstedet.

Google reCAPTCHA

Vi bruker "Google reCAPTCHA" (heretter "reCAPTCHA") på nettstedene våre. Denne tjenesten er levert av Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA (“Google”). reCAPTCHA brukes til å kontrollere om dataene som er lagt inn på nettstedet vårt (for eksempel på et kontaktskjema) er lagt inn av et menneske eller av et automatisert program. For å gjøre dette, analyserer reCAPTCHA oppførselen til besøkende på nettstedet basert på forskjellige egenskaper. Denne analysen starter automatisk så snart besøkende på nettstedet kommer inn på nettstedet. For analysen evaluerer reCAPTCHA forskjellig informasjon (f.eks. IP -adresse, hvor lenge besøkende har vært på nettstedet eller musebevegelser gjort av brukeren). Dataene som samles inn under analysen, blir videresendt til Google. ReCAPTCHA -analysene finner sted helt i bakgrunnen. Besøkende på nettstedet blir ikke informert om at en slik analyse finner sted. Databehandling er basert på art. 6 (1) (f) DSGVO. Nettstedsoperatøren har en legitim interesse i å beskytte nettstedet mot fornærmende automatisk gjennomsøking og spam. For mer informasjon om Google reCAPTCHA og Googles personvernerklæring, vennligst besøk følgende lenker: https://www.google.com/intl/de/policies/privacy/ og https://www.google.com/recaptcha/intro/android.html.

Facebook Pixel

Nettstedet vårt måler konverteringer ved hjelp av piksler fra besøkende fra Facebook, Facebook Inc., 1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94304, USA ("Facebook"). Disse gjør det mulig å spore oppførselen til besøkende etter at de har klikket på en Facebook -annonse for å nå leverandørens nettsted. Dette tillater en analyse av effektiviteten til Facebook -annonser for statistiske og markedsundersøkelsesformål og deres fremtidige optimalisering. Dataene som samles inn er anonyme for oss som operatører av dette nettstedet, og vi kan ikke bruke det til å trekke noen konklusjoner om brukernes identitet. Dataene lagres og behandles imidlertid av Facebook, noe som kan opprette en forbindelse til Facebook -profilen din og som kan bruke dataene til egne reklameformål, som angitt i Facebook personvern. Dette vil tillate Facebook å vise annonser både på Facebook og på tredjeparts nettsteder. Vi har ingen kontroll over hvordan disse dataene brukes. Sjekk Facebooks personvernpolicy for å lære mer om beskyttelse av personvernet ditt: https://www.facebook.com/about/privacy/. Du kan også deaktivere funksjonen for remarketing for tilpassede målgrupper i delen Annonseinnstillinger på https://www.facebook.com/ads/preferences/?entry_product=ad_settings_screen. Du må først logge deg på Facebook. Hvis du ikke har en Facebook-konto, kan du velge bort bruksbasert annonsering fra Facebook på nettstedet til European Interactive Digital Advertising Alliance: http://www.youronlinechoices.com/de/praferenzmanagement/.

7. Nyhetsbrev

Nyhetsbrevdata

Hvis du ønsker å motta vårt nyhetsbrev, krever vi en gyldig e -postadresse samt informasjon som lar oss bekrefte at du er eieren av den angitte e -postadressen og at du godtar å motta dette nyhetsbrevet. Ingen ytterligere data samles inn eller samles bare inn på frivillig basis. Vi bruker kun disse dataene til å sende den forespurte informasjonen og ikke overføre den til tredjeparter. Vi vil derfor behandle alle data du legger inn på kontaktskjemaet bare med ditt samtykke i henhold til art. 6 (1) (a) DSGVO. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket til lagring av dataene og e -postadressen din samt bruken av dem for å sende nyhetsbrevet, f.eks. Via "avmeld" -lenken i nyhetsbrevet. Dataene som behandles før vi mottar forespørselen din, kan fortsatt behandles lovlig. Dataene som oppgis ved registrering for nyhetsbrevet vil bli brukt til å distribuere nyhetsbrevet inntil du sier opp abonnementet ditt når dataene blir slettet. Data vi har lagret for andre formål (f.eks. E -postadresser for medlemsområdet) forblir upåvirket.

MailChimp

Dette nettstedet bruker tjenestene til MailChimp for å sende nyhetsbrev. Denne tjenesten er levert av Rocket Science Group LLC, 675 Ponce De Leon Ave NE, Suite 5000, Atlanta, GA 30308, USA. MailChimp er en tjeneste som organiserer og analyserer distribusjon av nyhetsbrev. Hvis du oppgir data (f.eks. E -postadressen din) for å abonnere på vårt nyhetsbrev, vil de bli lagret på MailChimp -servere i USA. MailChimp er sertifisert under EU-US Privacy Shield. Privacy Shield er en avtale mellom EU og USA for å sikre overholdelse av europeiske personvernstandarder i USA. Vi bruker MailChimp til å analysere våre nyhetsbrevskampanjer. Når du åpner en e -post sendt av MailChimp, kobles en fil som er inkludert i e -posten (kalt et web -beacon) til MailChimps servere i USA. Dette lar oss avgjøre om en nyhetsbrevmelding har blitt åpnet og hvilke lenker du klikker på. I tillegg blir teknisk informasjon samlet inn (f.eks. Tidspunkt for henting, IP -adresse, nettlesertype og operativsystem). Denne informasjonen kan ikke tildeles en bestemt mottaker. Den brukes utelukkende til statistisk analyse av våre nyhetsbrevskampanjer. Resultatene av disse analysene kan brukes til å bedre skreddersy fremtidige nyhetsbrev til dine interesser. Hvis du ikke vil at bruken av nyhetsbrevet skal analyseres av MailChimp, må du melde deg av nyhetsbrevet. For dette formålet gir vi en lenke i hvert nyhetsbrev vi sender. Du kan også melde deg av nyhetsbrevet direkte på nettstedet. Databehandling er basert på art. 6 (1) (a) DSGVO. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt ved å melde deg av nyhetsbrevet. Dataene som behandles før vi mottar forespørselen din, kan fortsatt behandles lovlig. Dataene som er gitt når du registrerer deg for nyhetsbrevet vil bli brukt til å distribuere nyhetsbrevet inntil du sier opp abonnementet ditt når dataene blir slettet fra våre servere og fra MailChimp. Data vi har lagret for andre formål (f.eks. E -postadresser for medlemsområdet) forblir upåvirket. For detaljer, se personvernerklæringen for MailChimp på https://mailchimp.com/legal/terms/. Fullføring av en databehandlingsavtale Vi har inngått en databehandlingsavtale med MailChimp, der vi krever at MailChimp beskytter dataene til kundene våre og ikke avslører disse dataene til tredjeparter. Denne avtalen kan sees på følgende lenke: https://mailchimp.com/legal/forms/data-processing-agreement/sample-agreement/.

8. Plugins og verktøy

YouTube

Nettstedet vårt bruker plugins fra YouTube, som drives av Google. Operatøren av sidene er YouTube LLC, 901 Cherry Ave., San Bruno, CA 94066, USA. Hvis du besøker en av våre sider med et YouTube -plugin, opprettes en forbindelse til YouTube -serverne. Her blir YouTube -serveren informert om hvilke av sidene du har besøkt. Hvis du er logget på YouTube -kontoen din, lar YouTube deg knytte nettleseratferden din direkte til din personlige profil. Du kan forhindre dette ved å logge deg av YouTube -kontoen din. YouTube brukes til å gjøre nettstedet vårt tiltalende. Dette utgjør en begrunnet interesse i henhold til art. 6 (1) (f) DSGVO. Ytterligere informasjon om håndtering av brukerdata finnes i databeskyttelseserklæringen fra YouTube under https://www.google.de/intl/de/policies/privacy.

Google Web Fonts

For ensartet representasjon av fonter bruker denne siden nettfonter levert av Google. Når du åpner en side, laster nettleseren de nødvendige nettfonter i nettleserens buffer for å vise tekster og fonter riktig. For dette formålet må nettleseren din opprette en direkte forbindelse til Google -servere. Google blir dermed oppmerksom på at nettsiden vår ble åpnet via din IP -adresse. Bruken av Google Web -fonter gjøres for å sikre en enhetlig og attraktiv presentasjon av nettstedet vårt. Dette utgjør en begrunnet interesse i henhold til art. 6 (1) (f) DSGVO. Hvis nettleseren din ikke støtter nettfonter, brukes datamaskinen en standard skrifttype. Mer informasjon om håndtering av brukerdata finner du på https://developers.google.com/fonts/faq og i Googles personvernregler på https://www.google.com/policies/privacy/.

Få gratis handelssignaler
Gå aldri glipp av en mulighet igjen

Få gratis handelssignaler

Våre favoritter med ett blikk

Vi har valgt toppen brokers, som du kan stole på.
InvestereXTB
4.4 av 5 stjerner (11 stemmer)
77 % av private investorkontoer taper penger ved handel CFDer med denne leverandøren.
TradeExness
4.5 av 5 stjerner (19 stemmer)
BitcoinCryptoAvaTrade
4.4 av 5 stjerner (10 stemmer)
71 % av private investorkontoer taper penger ved handel CFDer med denne leverandøren.

Filter

Vi sorterer etter høyeste rangering som standard. Hvis du vil se andre brokers enten velger du dem i rullegardinmenyen eller begrenser søket med flere filtre.
- glidebryter
0 - 100
Hva ser du etter?
Brokers
Regulering
Plattform
Innskudd / tilbaketrekking
Kontotype
Kontorsted
Broker Egenskaper