en English

Avtrykk

Informasjon gitt i henhold til Sec. 5 tysk telemedia lov (TMG):

Florian Fendt
TRADE-REX eK
Am Röhrig, 2
63762 Großostheim

Kontakt:

Telefon: + 49 (0) 6026 9993599
E-post: info @brokercheck.co

Registrer oppføring:

Oppføring i Handelsregisteret.
Registreringsrett: Aschaffenburg
Registreringsnummer: 5803

MVA:

Mva.-ID-nummer i henhold til Sec. 27 en tysk merværdiafgift:
DE313847290

Ansvarlig for innholdet iht. til sek. 55, para. 2 tyske Federal Broadcasting Agreement (RstV):

Florian, Fendt
Er Ried 7
63762 Großostheim
Tyskland

Tvisteløsning

EU-kommisjonen gir en plattform for tvistbilde (OS): https://ec.europa.eu/consumers/odr.
Vennligst finn vår epost i Impressum / Juridisk merknad.

Vi deltar ikke i tvisteløsninger på forbruker voldgiftskort.

Ansvar for innhold

Som tjenesteleverandører er vi ansvarlige for eget innhold på disse nettstedene i henhold til §§. 7, paragraf 1 tysk telemedia lov (TMG). Imidlertid, i henhold til §§ 8 til 10 tysk telemedia lov (TMG), tjenesteleverandører er ikke forpliktet til å overvåke permanent innleverte eller lagrede opplysninger eller å søke etter bevis som indikerer ulovlig aktivitet.

Juridiske forpliktelser for å fjerne informasjon eller å blokkere bruken av informasjon forblir uansett. I dette tilfellet er ansvaret kun mulig på tidspunktet for kunnskap om et bestemt lovbrudd. Ulovlig innhold vil bli fjernet umiddelbart når vi blir kjent med dem.

Ansvar for lenker

Vårt tilbud inkluderer lenker til eksterne tredjeparts nettsteder. Vi har ingen innflytelse på innholdet på disse nettstedene, derfor kan vi ikke garantere for innholdet. Leverandører eller administratorer av tilknyttede nettsteder er alltid ansvarlige for sitt eget innhold.

De koblede nettstedene ble sjekket for mulige brudd på loven på tidspunktet for etableringen av lenken. Ulovlig innhold ble ikke påvist ved tidspunktet for koblingen. En permanent overvåking av innholdet i koblede nettsteder kan ikke pålegges uten fornuftige indikasjoner på at loven er overtrådt. Ulovlige lenker vil bli fjernet umiddelbart når vi får vite om dem.

opphavsrett

Innhold og samlinger publisert på disse nettstedene av leverandørene er underlagt tysk lov om opphavsrett. Reproduksjon, redigering, distribusjon samt bruk av noe slag utenom opphavsretten krever skriftlig tillatelse fra forfatteren eller opphavsmannen. Nedlastinger og kopier av disse nettstedene er kun tillatt for privat bruk.
Den kommersielle bruken av innholdet uten tillatelse fra opphavsmannen er forbudt.

Opphavsretten til tredjepart blir respektert så lenge innholdet på disse nettstedene ikke kommer fra leverandøren. Bidrag fra tredjepart på dette nettstedet er angitt som sådan. Men hvis du oppdager brudd på opphavsretten, vennligst informer oss. Slike innhold vil bli fjernet umiddelbart.

Hva vil du handle?

Vi har valgt de beste meglerne, avhengig av hva du vil handle mest.

Siste oppdatering: desember 2021