Vår metodikk

Hvordan våre forfattere vurderer og anmelder brokers

At BrokerCheck, forstår vi viktigheten av å finne den rette brokeralder for dine behov. Vårt oppdrag er å gjøre prosessen med å velge en broker så grei og informativ som mulig. Vi gjør dette ved å gi objektive anmeldelser og sammenligninger basert på vår egen live-testing, for å sikre at brukerne våre mottar objektiv og pålitelig informasjon. Våre forfattere er eksperter i det de gjør, og innholdet på nettstedet vårt beviser det.

Evalueringsprosess

 • Objektivitet: Våre evalueringer er helt uavhengige av eventuell økonomisk kompensasjon fra brokeraldre, og sikrer at våre anmeldelser og sammenligninger er objektive.
 • Brukerfokusert: Vi prioriterer de viktigste kriteriene for våre brukere, som lave avgifter, streng regulering og brukervennlige handelsplattformer.
 • Kontinuerlig forbedring: Vi oppdaterer kontinuerlig våre anbefalinger og avgrenser evalueringsprosessen vår for å sikre at brukerne våre har tilgang til den nyeste informasjonen.
 • Data drevet: Vi undersøker grundig de viktigste aspektene ved hver brokeralder.

Hovedområder for evaluering

 • Gebyrer og kostnader: Vi samler informasjon om gebyrer direkte fra brokers sine nettsider og sjekk alle gebyrer som gjelder for hver aktivaklasse. Vi avdekker skjulte kostnader og beregner gebyrene for å kjøpe en posisjon, holde den i en uke og selge den.
 • Sikkerhet og regulering: Vi undersøker den juridiske bakgrunnen til brokers, sjekk om de er overvåket av en pålitelig regulator og om de tilbyr investorbeskyttelse. Alternativer for innskudd og uttak: Vi sjekker kostnadene, metodene og tiden det tar å sette inn og ta ut penger fra broker.
 • Handelsplattformer: Vi tester hver handelsplattform, med fokus på den generelle brukeropplevelsen så vel som spesifikke funksjoner som ordreplassering, autentiseringsalternativer og tilpasning.
 • Kontoåpningsprosess: Vi vurderer hvor enkelt det er å åpne en konto, hvilke kontotyper som er tilgjengelige, og om et minimumsinnskudd kreves.
 • Produkttilbud: Vi vurderer antall markeder de gir tilgang til og produktene de tilbyr.
 • Kundeservice: Vi tester personlig hver kundeservicekanal, og prøver alle tilgjengelige kanaler til forskjellige tider.
 • Utdanning og ressurser: Vi evaluerer kvaliteten og strukturen på det pedagogiske innholdet som tilbys av broker.

For å sikre nøyaktigheten av informasjonen vår åpner vi anonymt ekte kontoer hos hver brokeralder og sett inn ekte penger for å teste tjenestene deres på disse nøkkelområdene. Vårt mål er å hjelpe deg med å finne byrået som passer best for dine behov og gjøre deg i stand til å ta en beslutning med informert kunnskap.

Finn den viktigste informasjonen raskt og enkelt

Med vårt brukervennlige grensesnitt kan du raskt sammenligne hvilke broker er riktig for deg. Brukeranmeldelser og omfattende informasjon sikrer at du tar den riktige avgjørelsen uten å gå gjennom dusinvis av brokers.

Bruk filtrene for å finne perfekt passform

Bruk forskjellige filtre som handelsplattform, betalingsalternativer, kontotyper, handelsfunksjoner, stedsplassering, Broker Skriv inn, forskrift eller juster det minste innskuddet. Du vil enkelt kunne ta en informert beslutning.

Finn det beste broker med trader rangeringer

Du trenger ikke stole på oss for å finne det beste broker for deg. Bare sjekk vurderingene til andre karer traders.

Finn det beste broker med trader rangeringer

Du trenger ikke stole på oss for å finne det beste broker for deg. Bare sjekk vurderingene til andre karer traders.

Finn det beste broker med trader rangeringer

Du trenger ikke stole på oss for å finne det beste broker for deg. Bare sjekk vurderingene til andre karer traders.

Få gratis handelssignaler
Gå aldri glipp av en mulighet igjen

Få gratis handelssignaler

Filter

Vi sorterer etter høyeste rangering som standard. Hvis du vil se andre brokers enten velger du dem i rullegardinmenyen eller begrenser søket med flere filtre.
- glidebryter
0 - 100
Hva ser du etter?
Brokers
Regulering
Plattform
Innskudd / tilbaketrekking
Kontotype
Kontorsted
Broker Egenskaper