AcademyFinn min Broker

Topp økonomiske svindel i Sør-Afrika

Rangerte 0.0 av 5
0.0 av 5 stjerner (0 stemmer)

Med sine vakre landskap og vennlige mennesker kan Sør-Afrika være et fantastisk sted å bo eller besøke. Dessverre tar svindlere annonsenvantage av dette, rettet mot uskyldige mennesker med stadig smartere taktikk. Disse svindelene er ikke lenger bare noen e-poster fra forsvunne prinser; de er designet for å se og føles kjente for å fange deg på vakt.

Ved å være oppmerksom på vanlige svindel og hvordan du oppdager dem, kan du spare deg selv fra å tape hardt opptjente penger og følgende følelsesmessige stress. Tenk på denne guiden som ditt skjold mot svindlere. Vi vil avdekke de sleipe triksene deres og vise deg enkle måter å oppdage dem på før det er for sent. La oss komme i gang!

Svindel i Sør-Afrika

💡 Viktige takeaways

 1. Stol på magefølelsen din: Svindel involverer ofte tilbud som virker for gode til å være sanne eller situasjoner som føles litt "off". Lytt til intuisjonen din – hvis noe ikke føles riktig, undersøk videre eller gå helt bort. Legitime muligheter forsvinner sjelden bare fordi du tok deg tid til å vurdere dem.

 2. Svindlere manipulerer følelser: De lever på frykt (trusler om rettslige skritt, kontokompromiss) og grådighet (løfter om fantastisk avkastning, uventede gevinster). Motstå trangen til å handle basert kun på følelser. Ta deg tid til å tenke rasjonelt og gjør uavhengig forskning for å bekrefte påstander.

 3. Beskytt din personlige informasjon: Behandle passordene dine, PIN-kodene, bankkontoopplysningene dine og ID-nummeret dine som verdifulle varer. Del dem aldri som svar på overraskende telefonsamtaler, tekstmeldinger eller e-poster, selv om personen hevder å være fra en legitim organisasjon. Kontakt organisasjonen direkte (ved hjelp av offisielt bekreftet kontaktinformasjon) for å sjekke om det er et reelt problem.

 4. Vær en erfaren nettborger: Bruk sterke, unike passord for alle nettsteder og apper, spesielt økonomiske og sosiale medier. Installer sikkerhetsoppdateringer umiddelbart, vær forsiktig når du bruker offentlig Wi-Fi, og rapporter all mistenkelig aktivitet til myndighetene eller banken din.

 5. Kunnskap er ditt skjold: Lær om vanlige svindel som sirkulerer i Sør-Afrika. Hold deg oppdatert på nye taktikker ved å følge nyhetsrapporter og troverdige cybersikkerhetsressurser. Ved å holde deg informert og dele kunnskapen din, beskytter du deg selv og bidrar til å gjøre internett til et tryggere sted for alle.

Magien ligger imidlertid i detaljene! Løs opp de viktige nyansene i de følgende delene... Eller gå rett til vår Vanlige spørsmål med innsikt!

1. Store svindel i Sør-Afrika

1.1. Forskuddsgebyrsvindel: Ikke fall for løftet om enkel rikdom

Disse svindelene opererer på et enkelt premiss: Dingler en fristende belønning foran noen mens du ber om en liten forhåndsavgift for å kreve den. Her er noen spesifikke måter de kan manifestere seg på:

 • Lotto gevinster: Du mottar en e-post, brev eller melding på sosiale medier som erklærer at du har vunnet et utenlandsk lotteri (som du sannsynligvis aldri deltok). For å frigjøre gevinstene dine må du betale "skatter" eller "behandlingsgebyrer". Svindlere kan prøve å øke legitimiteten ved å sende falske offisielle dokumenter eller bruke navn på ekte internasjonale lotterier. Når du betaler, forsvinner svindlerne, og drømmene dine om plutselig rikdom oppløses sammen med dem.
 • Uventet arv: Dette utslitte trikset retter seg mot følelser. En antatt advokat eller fjern slektning kontakter deg og informerer deg om at et mystisk, tidligere ukjent familiemedlem har etterlatt deg en formue. Denne slektningen sies ofte å ha bodd i utlandet, og legger til mystikk. Men før du kan arve, er det en rekke juridiske gebyrer, behandlingsgebyrer eller skatter som skal sorteres. Disse "gebyrene" kan eskalere i kompleksitet og beløp, med svindlerne som finner opp nye hindringer som bare tilleggsbetalinger kan løse. Selvfølgelig venter ingen arv til slutt.
 • Jobbtilbud uten intervjuer: Vær forsiktig med drømmejobbtilbud som havner i innboksen din uten at du noen gang søker. Svindlere legger ut tiltalende stillinger på nettet eller kontakter deg direkte, og lover fjernarbeid, sjenerøse lønninger og fleksible timer. Etter å ha akseptert, er det ofte en obligatorisk ombordstigningsprosess eller opplæringsprogram – med en overraskelse vedlagt: høye kursavgifter. Etter å ha mottatt betaling, fordamper jobbmuligheten sammen med svindleren.
 • Forretningsforslag: Denne variasjonen retter seg ofte mot mindre bedrifter eller gründere. Ut av det blå får du et tilbud om å skaffe produkter, levere inventar eller levere tjenester til et angivelig utenlandsselskap. Men før du sikrer den lukrative avtalen, er det forhåndsutgifter til "due diligence" eller papirarbeid for å fullføre kontrakten. Dessverre, å betale disse kostnadene resulterer i bare bortkastede penger og skuffelse.

Forskuddsgebyrsvindel i Sør-Afrika

1.2. Phishing-svindel: Når identitetstyveri er bare et klikk unna

Phishing-angrep er avhengige av bedrag gjennom nøye utformede e-poster, SMS-meldinger eller falske nettsteder designet for å etterligne de fra en pålitelig kilde. De prøver ofte å påkalle en følelse av at det haster eller panikk:

 • Merknad om kontokompromittering: Du kan tilsynelatende motta en tekstmelding fra banken din, som advarer om at kontoen din har blitt hacket og at du mister tilgangen med mindre du "klikker her" for å tilbakestille passordet ditt umiddelbart. Den panikkfremkallende lenken går imidlertid til en falsk kopi av bankens side, der svindlere fanger opp alt du skriver inn.
 • Forsendelsesproblemer: Kanskje du forventer en pakke fra en populær forhandler. Svindlere bruker denne forventningen, sender e-poster som imiterer forhandleren og gir deg råd om et leveringsproblem. Ofte er det en lenke for antatt sporingsinformasjon eller for å betale et uventet tollgebyr. Denne lenken laster enten ned skadelig programvare eller omdirigerer til et falskt nettsted for å stjele betalingsinformasjonen din.
 • Svindel fra myndighetene: Disse svindelene kan være ekstremt troverdige ettersom svindlere utgir seg som representanter for institusjoner som SARS (South African Revenue Service). De kan hevde at det er en utestående skatteregning eller et problem med avkastningen din, og truer ofte med arrestasjon eller bøter hvis du ikke handler raskt og gir konfidensiell informasjon.

Identitetstyveri-svindel i Sør-Afrika

1.3. Romantisk svindel: hjertesorg og økonomisk tap

Romantikk-svindel begynner ofte på datingsider eller sosiale medier og forgriper seg på sårbarheter. Svindlere kan bruke uker eller måneder på å bygge tillit med en "love bombing"-tilnærming som involverer overdreven hengivenhet, løfter om en fremtid og personlige historier designet for å manipulere følelsene dine. Dessverre er disse historiene en list. Ofte finner svindleren på en krise – en stjålet lommebok på reise, en syk slektning eller plutselige forretningsproblemer. Når du først er følelsesmessig investert, ber de om økonomisk hjelp – en handling som kun er motivert av et ønske om å tappe økonomien din.

1.4. Investeringssvindel: Uredelige ordninger som lover høy avkastning

Med løfter om ekstraordinær avkastning eller "garantert" passiv inntekt, er det lett å falle for investeringssvindel, spesielt i tøffe økonomiske tider. Slik kan de manifestere seg:

 • Ponzi-opplegg: Denne ulovlige operasjonen bruker betalinger fra nye rekrutter for å betale "avkastning" til gamle investorer, og skaper en illusjon av lønnsomhet. Svindlere får dem ofte til å fremstå som legitime med investeringer med kompleks lyd og prangende seminarer. Imidlertid kollapser hele denne strukturen uunngåelig når ingen nye penger kommer inn.
 • Pyramidespill: Disse svindelene fokuserer på å rekruttere andre med løftet om et kutt i rekruttenes investeringer. Men fortjenesten kommer først og fremst fra rekruttering, ikke salg av ekte produkter eller tjenester. Dette opplegget krever konstant utvidelse av deltakere, og ettersom det til slutt blir umulig, står de nederst med tomme lommer.
 • Online handelssvindel: Pass deg for falske forex eller handelsplattformer for kryptovaluta med "ekspert" brokers. Målet deres er å overbevise deg om å investere med tilbudet om urealistisk avkastning. Du kan til og med se noen innledende gevinster for å oppmuntre til ytterligere innskudd. Likevel, når du prøver å ta ut fortjeneste, finner disse svindlerne opp tekniske feil og tilleggsgebyrer, eller rett og slett forsvinner helt.

1.5. SIM-byttesvindel: Svindlere tar over telefonen din for å stjele økonomi

Denne taktikken retter seg mot mobilnummeret ditt. Slik fungerer det ofte:

 • Utgir seg for å være deg: Svindlere samler inn din personlige informasjon (gjennom andre svindel eller datainnbrudd). De ringer deretter mobilleverandøren din og utgir seg for å være deg. De finner på forseggjorte nødsituasjoner – et skadet SIM-kort, en påstand om at telefonen ble stjålet, osv. – i håp om å lure agenten til å overføre nummeret ditt til et SIM-kort i deres besittelse.
 • Få tilgang til kontoene dine: Når de har kontroll over nummeret ditt, bruker svindlere det til å avskjære alle OTP-er (engangskode) som sendes for å bekrefte identiteten din på apper. Dette baner vei for tilbakestilling av passord på sosiale medier, e-post og viktigst av alt, bankappene dine. Med slik tilgang kan overføring av midler være ødeleggende enkelt for dem.

 

Det er ikke bare falske samtaler som forårsaker svindel med SIM-bytte; kriminelle bestikker noen ganger til og med mobile butikkansatte for å få tilgang til klientinformasjon og foreta ulovlige bytter.

1.6. Spesifikke svindel etter plattform

1.6.1. Telefonsvindel

 • "En ring" Svindel: Du mottar et enkelt ringesignal fra et ukjent nummer (ofte med en internasjonal kode). Nysgjerrighet kan oppfordre deg til å ringe tilbake, men det er akkurat det svindleren vil ha. Å ringe tilbake medfører premiumkostnader som de selv har i lommene.
 • Etterlignet offentlige etater: Kriminelle utgir seg for å være politi eller myndighetspersoner, og hevder at du skylder utestående gebyrer, har gått glipp av en rettsdato eller er knyttet til ulovlig aktivitet. De krever betaling med gavekort eller kryptovaluta for å unngå «arrest».
 • Svindel med teknisk støtte: Folk som hevder å være fra pålitelige teknologiselskaper (som Microsoft) kontakter deg for å advare om dataproblemer. Målet deres er å lure deg til å betale for ubrukelig, "beskyttende" programvare, eller enda verre, gi dem ekstern tilgang til enheten din for å stjele sensitiv informasjon eller plante skadelig programvare.

Simswap-svindel i Sør-Afrika

1.6.2. E-postsvindel

 • Business Email Compromise (BEC): Svindlere kompromitterer noens legitime jobb-e-post, ofte rettet mot ansatte som er involvert i lønn eller betalinger. Ved å bruke den tilgangen utgir de seg for å være en overlegen og direkte bankoverføringer til uredelige kontoer, eller endrer leverandørenes bankdetaljer for å avskjære store utgående betalinger.
 • Haste betalingsforespørsel: Dette retter seg ofte mot ansatte som jobber med fakturaer eller betalingsgodkjenninger. Falske e-poster fra angivelig høytstående personer eller kunder skaper en følelse av at det haster med en uvanlig, stor betaling utenfor selskapets protokoll. Disse tar sikte på å omgå verifiseringstiltak før midler går tapt.
 • Merknad om "skatterefusjon" eller "utestående gebyr": Kriminelle utgir seg for å være SARS, med e-poster som krever opplysningene dine for å behandle refusjon eller truer med forfalte skattebøter. Imidlertid fører eventuelle lenker som er inkludert til nettsteder som er beregnet på å samle inn din personlige og økonomiske informasjon.

1.6.3. Svindel med sosiale medier

 • Svindel for kjendisanbefaling: Svindlere lager innlegg der kjente figurer fremmer tvilsomme investeringer, ofte med fokus på kryptovaluta. Stolende fans klikker på disse koblingene og taper utilsiktet penger på uregulerte handelsplattformer.
 • Gratis produkter eller gavekort: Kontoer lover premier fra populære butikker i bytte mot å like innlegg, delta i "konkurranser" eller fylle ut en mistenkelig undersøkelse. Målet er å stjele dine personlige data eller få deg til å foreta kostbare abonnementsregistreringer du uvitende godkjenner.

Katastrofe "Hjelp": Dessverre utnytter svindlere hjelpen som strømmer ut etter naturkatastrofer eller kriser. De oppretter falske donasjonsnettsteder eller poserer som ofre på sosiale medier for å suge bort de tiltenkte veldedige bidragene.

Viktige punkter å huske

 • Svindlere tilpasser seg stadig, så vær oppmerksom på nye taktikker som sirkulerer i nyhetene eller samfunnene.
 • Legitime virksomheter starter nesten aldri kommunikasjon om store transaksjoner via sosiale medier.
 • Uansett hvilken form det tar, er grunnlaget for enhver svindel tillit. De vil målrette mot din frykt, følelse av at det haster eller ønsker.

2. Hvordan oppdage tegn på svindel

 • Den søte lukten av Too Good to Be True: Husk at hvis et tilbud virker merkelig, er det mest sannsynlig det. Ingen lovlig lotteri krever betaling for å kreve gevinster, en ekte prins fra et ukjent fremmed land vil ikke overøse deg med kjærlighet før han prøver å melke deg for penger, og det nettbaserte kurset med attester om hvordan noen gikk fra filler til rikdom over natten burde ikke blir automatisk klarert.

 • Høytrykkssalgstaktikker: Hvis du blir presset til å ta en rask avgjørelse, spesielt når det gjelder store økonomiske utgifter, sett ned farten. Enhver ekte representant, enten de selger investeringsråd eller et hus, vil ikke tvinge deg til en rask forpliktelse. Hvis noen presser deg til å ta et tilbud "før det er borte," gå bort; disse mulighetene er ofte ikke så få som svindleren prøver å antyde.

 • Krav om konfidensiell informasjon: Tenk deg om to ganger før du utleverer sensitive personlige eller økonomiske detaljer som ID-numre, PIN-koder eller passord, spesielt over telefon eller e-post. Ingen genuin institusjon vil be om denne informasjonen via en overraskende oppsøking.

 • Taushetspakten: Isolasjon er en svindlers beste venn. Når du blir bedt om å holde investeringstilbud, antatt arv eller til og med jobbforslag på hysj-hysj, bør alarmklokkene gå i hodet ditt. Denne taktikken søker å avskjære deg fra pålitelige og objektive råd som kan avsløre den uredelige aktiviteten.

 • Feil og merkeligheter: Vær oppmerksom på detaljer. Dårlig grammatikk, feilstavede ord, merkelig formatering eller uprofesjonelt utseende logoer i tilsynelatende offisiell kommunikasjon vekker tvil. Svindlere skynder seg ofte og gransker ikke kommunikasjonen deres som en legitim virksomhet ville gjort.

 • Mistenkelig internettaktivitet: Vær på vakt mot nettannonser eller popup-vinduer som krever utrolige premiepenger eller mirakelkurer for helse. Disse fører ofte til nettsteder fulle av skadelig programvare designet for å stjele dataene dine eller omdirigere deg til lyssky betalingsportaler.

 • Lytt til din intuisjon: Vi har alle mageinstinkter av en grunn. Hvis noe føles av, selv om du ikke kan sette fingeren på nøyaktig hvorfor, ikke overse den følelsen! Ikke la deg bli stresset eller presset inn i en situasjon som gjør deg ukomfortabel.

2.1. Flere måter å holde svindlere i sjakk

 • Gjør leksene dine: Hvis et tilbud kommer fra et ukjent selskap, nettselger eller finansiell rådgiver, må du ikke umiddelbart tro på deres smarte utformede nettside. Søk etter tredjepart anmeldelser, klager på forbrukerfora eller advarsler fra pålitelige myndigheter. Noen få minutter med forskning kan spare deg for tusenvis!

 • Dobbeltsjekk telefonnumre og nettadresser: Før du ringer tilbake et nummer i en melding eller klikker på koblinger i en e-post, bør du undersøke de offisielle numrene og nettstedsadressene for den aktuelle organisasjonen. Svindlere lager ofte små variasjoner som kan være lett å gå glipp av med et øyeblikk.

 • Stol på, men bekreft: Selv om en samtale, e-post eller melding på sosiale medier kommer fra et navn du kjenner igjen, vær forsiktig. Hackere kompromitterer ofte noens konto for å spre svindel i kontaktnettverket deres. Ikke klikk på lenker eller anta at forespørsler er legitime; bruke uavhengig kontaktinformasjon som et ekstra beskyttelseslag.

3. Hvordan beskytte deg selv

 • Vær en vokter av informasjonen din: Behandle dine personlige detaljer som gull. Svar aldri på uønskede forespørsler om passord, PIN-koder, bankkontonumre eller ID-detaljer via telefon, e-post eller tekstmelding. Legitime virksomheter vil ha sikre kanaler for deg å logge på, ikke presse deg til å overgi denne informasjonen over telefon eller et lenkeklikk.

 • Dobbeltsjekk med en direkte tilbakeringing: I stedet for å stole på kontaktinformasjon i en uventet e-post eller melding, finn det offisielle nummeret til en organisasjon (bank, offentlig byrå, nettbutikk) gjennom et uavhengig søk eller tidligere pålitelige poster. Ring det nummeret for å bekrefte eventuelle "haster" forespørsler om kontoen din eller mistenkelige transaksjoner.

 • Ta deg tid til å tenke og snakke: Husk at svindlere trives når du har det travelt. Motstå press for å ta umiddelbare beslutninger. Hvis noen på telefonen eller på nettet presser deg til å investere eller sende penger med en gang, legg på eller avslutt chatteøkten. Diskuter situasjonen med en betrodd venn eller et familiemedlem for å få en annen mening og unngå å falle for hastefellen.

 • Sikre din online tilstedeværelse: Komplekse passord som er forskjellige for hver konto du bruker, er avgjørende. Bruk en blanding av bokstaver, tall og symboler, og unngå å bruke lett tilgjengelig personlig informasjon som fødselsdatoen din. Aktiver multifaktorautentisering (ved hjelp av en app eller SMS-koder) når det er tilgjengelig på økonomiske eller sosiale medieapper for et ekstra lag med sikkerhet utover bare et passord

 • Granske nettsider: Før du foretar kjøp på nettet eller deler betalingsinformasjon, må du sørge for at nettstedet er sikkert. Se etter "HTTPS" i adressefeltet og et låsikon. Unngå tvilsomme nettsteder med feilstavinger, dårlig grammatikk eller mangel på kontrollerbare kontaktdetaljer.

 • Hold enhetene oppdatert: Sørg for at telefonen, den bærbare datamaskinen og alle appene har de nyeste sikkerhetsoppdateringene og programvareoppdateringene. Disse adresserer ofte sårbarheter som svindlere kan utnytte.

 • Bruk pålitelige betalingskilder: Når det er mulig, bruk etablerte metoder som bankoverføringer, PayPal eller kredittkort med kjøperbeskyttelsesfunksjoner. Unngå å bruke bankoverføringer, gavekort eller kryptovaluta for uventede forespørsler, da disse kan være nesten umulige å spore eller hente inn hvis en svindel oppstår.

 • Vær forsiktig med offentlig Wi-Fi: Unngå å utføre økonomiske transaksjoner eller logge på sensitive kontoer på offentlige Wi-Fi-nettverk. Disse er kanskje ikke sikret, og svindlere kan noen ganger benytte seg av tilkoblingen for å se aktiviteten din.

3.1. Rapportering av svindel

 • Varslingsmyndigheter: Hvis du har vært utsatt for en svindel eller mistenker uredelig aktivitet, ikke vær for flau til å rapportere det til myndighetene. Ta kontakt med ditt lokale politi og meld inn en anmeldelse. Du kan også kontakte South African Banking Risiko Informasjonssenter (SABRIC) via deres hjemmeside https://www.sabric.co.za/

 • Spre ordet: Beskytt andre ved å advare venner, familie og nettsamfunnene dine om en svindel du har møtt eller hørt om i nyhetene. Hjelp til å forstyrre svindleren ved å gjøre triksene deres kjent!

3.2. Viktige ressurser

konklusjonen

Svindel kan være nedslående, men å holde seg utstyrt med kunnskap er ditt beste forsvar. Vær alltid på vakt, sett spørsmålstegn ved uventede kommunikasjoner, og ta deg tid til å tenke før du handler. Ved å spre bevissthet i kretsene dine og rapportere mistenkelige møter, blir du en del av anti-svindelsamfunnet som kjemper for å gjøre internett og Sør-Afrika til et tryggere sted!

📚 Flere ressurser

Vennligst merk: De oppgitte ressursene er kanskje ikke skreddersydd for nybegynnere og er kanskje ikke egnet for traders uten yrkeserfaring.

For mer informasjon om svindel i Sør-Afrika og hvordan du unngår dem, vennligst besøk  IOL, Banking.Org, Nyheter 24og Sygnia.

❔ Vanlige spørsmål

trekant sm høyre
Hvordan rapportere svindel i Sør-Afrika

Generell svindel: Rapporter uredelig aktivitet til South African Police Service (SAPS) ved å besøke din lokale politistasjon eller bruke deres nettressurser. Du kan også kontakte South African Banking Risk Information Center (SABRIC) for spesifikke bankrelaterte svindel på https://www.sabric.co.za/

trekant sm høyre
Hvor kan du rapportere kryptovaluta-svindel i Sør-Afrika

Kryptovaluta-svindel: På grunn av den uregulerte naturen til mange kryptovalutaer, er rapportering litt vanskeligere. Dokumenter alt om svindelen og vurder å sende inn en rapport til SAPS så vel som til Financial Sector Conduct Authority (FSCA), som håndterer investeringsrelatert svindel.

trekant sm høyre
Hva er noen røde flagg som en e-post eller tekstmelding kan være en svindel?

Se etter dårlig grammatikk og staving, en følelse av at det haster eller panikkfremkallende språk, forespørsler om personlig informasjon eller tilbud som er for gode til å være troverdige.

trekant sm høyre
Min sosiale mediekonto ble hacket og brukt til å sende falske meldinger til vennene mine. Hva burde jeg gjøre? 

Endre passordet ditt umiddelbart på den kontoen og alle andre nettsteder der du kan ha gjenbrukt det samme passordet. Varsle vennene dine om at kontoen din ble kompromittert og at de bør unngå å klikke på koblinger fra de sendte meldingene.

trekant sm høyre
 Kan jeg komme i trøbbel for å falle for en svindel?

Det er ingen skam å bli offer for disse ofte overbevisende taktikkene. Det viktigste er å rapportere svindelen, uavhengig av potensiell sjenanse. Dette hjelper myndighetene med å bygge saker og potensielt gjenvinne midler eller spore opp enkeltpersoner bak uredelige ordninger.

Forfatter: Arsam Javed
Arsam, en handelsekspert med over fire års erfaring, er kjent for sine innsiktsfulle finansmarkedsoppdateringer. Han kombinerer sin handelsekspertise med programmeringsferdigheter for å utvikle sine egne ekspertrådgivere, automatisere og forbedre strategiene sine.
Les mer av Arsam Javed
Arsam-Javed

Legg igjen en kommentar

Top 3 Brokers

Sist oppdatert: 14. april 2024

Exness

Rangerte 4.6 av 5
4.6 av 5 stjerner (18 stemmer)
markets.com-logo-ny

Markets.com

Rangerte 4.6 av 5
4.6 av 5 stjerner (9 stemmer)
81.3 % av detaljhandelen CFD kontoer taper penger

Vantage

Rangerte 4.6 av 5
4.6 av 5 stjerner (10 stemmer)
80 % av detaljhandelen CFD kontoer taper penger

Du vil kanskje også like

⭐ Hva synes du om denne artikkelen?

Fant du dette innlegget nyttig? Kommenter eller vurder hvis du har noe å si om denne artikkelen.

Filter

Vi sorterer etter høyeste rangering som standard. Hvis du vil se andre brokers enten velger du dem i rullegardinmenyen eller begrenser søket med flere filtre.
- glidebryter
0 - 100
Hva ser du etter?
Brokers
Regulering
Plattform
Innskudd / tilbaketrekking
Kontotype
Kontorsted
Broker Egenskaper