en English
t1markets
3.2
Vurdert 3.2 ut av 5
3.2 ut av 5 stjerner (basert på 5 vurderinger)
Utmerket20%
Veldig bra40%
Gjennomsnitt0%
dårlig20%
Fryktelig20%
80% av detaljistinvestorene taper penger når de handler CFD med denne leverandøren.

T1Markets Erfaringer og omtale

I denne gjennomgangen og testen vil vi rapportere om vår T1Markets opplevelser. Vi vil gå inn på de viktigste aspektene og tilby deg muligheten til å vurdere og kommentere

De viktigste fakta om T1Markets

T1Markets er en ganske ny CFD- og valutamegler som er lokalisert og regulert på Kypros. T1Markets er handelsnavnet til General Capital Brokers Ltd (GCB) med registreringsnummer HE345774.
T1Markets gjennomgå høydepunkter
💰 Minimum innskudd i USD $ 250
💰 Handelskommisjon i USD $0
Amount Beløp for uttak i USD $ 30
💰 Tilgjengelige handelsinstrumenter 160

Det vi likte og mislikte om T1Markets

Det vi likte med T1Markets

I vår T1Markets gjennomgang vi likte tilbudet med kryptovaluta mest. Med over 30 CFD -kryptokurver T1Markets er verdt et nytt blikk for kryptoentusiaster. T1Markets er en moderne megler med ny infrastruktur. Deres nettsted er på topp, og du kan få tilgang til all relevant informasjon raskt. T1Markets tilbyr et bredt spekter av læremateriell. Tilgjengelig materiale er: VOD, kurs, artikler, e-bøker, opplæringsprogrammer. For å holde handelsmenn oppdatert med nyheter T1Markets tilbyr også en økonomisk kalender.

Mer enn 30 kryptovalutaer

Moderne infrastruktur

Krypto vs USD, EUR, GBP

Mange læremidler

Det vi mislikte om T1Markets

I vår T1Markets gjennomgang vi likte kontonivået minst. Vi forstår årsaken bak det, for å gi kunden et insentiv til å sette inn mer og dermed handle et høyere volum. Vi foretrekker det imidlertid hvis det bare er et enkelt kontonivå for å gjøre det mer rettferdig for små handelsmenn med små kontoer. Spreadene på low-end-nivåene kan være litt bedre. Inaktivitetsgebyret og uttaksgebyret er et annet lite negativt punkt.

Kontonivåer

Inaktivitetsavgift

"Bare" 160 handelsmidler

Over gjennomsnittlig sprer seg på sølvkontoer

Hvilke handelsmidler er tilgjengelig på T1Markets

t1markets handelsmidler

T1Markets. Med tilbyr over 160 forskjellige handelsinstrumenter. Noe som er litt lavere sammenlignet med den gjennomsnittlige megleren. Men, T1Markets tilbyr en mengde over gjennomsnittet kryptokurver, men mangler litt på tilgjengelige aksjer. CFD Futures er tilgjengelige og bruker forskjellige fremtidige kontrakter som underliggende fra forskjellige børser som ICE eller CME som underliggende.

At T1Markets kan handle en rekke internasjonale markeder som indeks-CFDer, aksje-CFD-er, CFD-er for valuta, CFD-er av råvarer, CFD-er av edelt metall, CFD-er i kryptovaluta. Du kan velge mellom over 100 forskjellige aksjer fra hele verden.

T1Markets tilbyr store og mindre valutaer, men også de eksotiske valutaene som amerikanske dollar mot sørindisk rupi. Noen tilgjengelige råvare -CFD er klassiske produkter som olje, men også eksotiske produkter som kaffe, kakao, bomull, appelsinjuice eller kobber. T1Markets.com tilbyr et stort utvalg CFD -er fra kjente kryptokurver til andre mer eksotiske. Du kan velge å handle med de mest populære kryptoene som Bitcoin, Ethereum, Ripple eller Litecoin. Flere eksotiske som Cardano, Babel, Lisk, Quantreum, Swisscoin, Stellar eller Verge er også tilgjengelige.

Blant de tilgjengelige instrumentene er:

  • +45 valutapar/valutapar
  • +20 varer
  • +20 indekser
  • +45 aksjer
  • +30 kryptokurver
  • +3 metaller

T1Markets Gjennomgå og handelsbetingelser

t1markets gjennomgang

Vår T1Markets anmeldelse og erfaring er blandet. Den moderne infrastrukturen og deres varierte tilbud av kryptokurver er et stort pluss, mens kontonivået deres er negativt i våre øyne. T1Markets deler klienter inn i tre forskjellige kontoer: Silver, Gold og Platinum.

Spreadene og byttene avhenger av statusen til kontoen. Når du har nådd platinumkontoen, vil spreadene og byttene være stramme, men spreadene kan være bedre for sølvkontoene. T1Markets belaster ingen handelskommisjoner og gir et flatt 0% provisjonsløfte.

De kommersielle eiendelene som tilbys dekker et bredt spekter av internasjonale markeder. T1Markets tilbyr til og med eksotiske valutapar med valutaer som ungarsk forint, Singapore dollar eller sørafrikansk rand. De tilbyr CFD -er på eksotiske kryptokurver som Lisk, Quantreum, Cardano, Babel, Swisscoin, Stellar eller Verge, men også populære som Bitcoin, Ethereum, Ripple eller Litecoin.

T1Markets har en rask gjennomføring av ordrer/handelsposisjoner, garantert av SAS 70-sertifiserte datasentre. Den tilgjengelige handelsprogramvaren er hovedsakelig avhengig av den populære MetaTrader 4, som kan nås via PC, fra nettet og den mobile smarttelefonen/nettbrettet.

Hva er spesielt med T1Markets? Hvis du støter på problemer eller har forslag, kan du til og med kontakte ledelsen via et eget kontaktskjema. For å sikre raske og smidige innskudd og uttak har du muligheten til å velge mellom flere betalingsmetoder. PayPal er dessverre ikke tilgjengelig.

Tilgjengelig handelsprogramvare og plattform på T1Markets

t1markets handelsplattform

T1Markets tilbyr flere alternativer som handelsplattform. T1Markets gir deg tilgang til MetaTrader4 (MT4), en populær desktop trading -programvare, eller en mobilapplikasjon eller webtrader.

MetaTrader 4: T1Markets fokuserer på den mest brukte handelsprogramvaren i verden som er MetaTrader 4. MetaTrader 4 er en robust, rask og fleksibel handelsprogramvare som kan brukes på både MAC- og Windows -datamaskiner. Når du har registrert deg hos T1Markets, kan du deres handelsplattform gjennom en gratis demo -konto.

 

Webtrader: T1Markets tilbyr MT4 som en WebTrader hvis du vil ha tilgang til kontoen din fra en annen datamaskin. Du kan logge deg på og bruke de fleste funksjonene som er tilgjengelige i vanlig MT4. Du vil imidlertid ikke kunne se skrivebordsinnstillingene. Du kan imidlertid få tilgang til dine åpne stillinger, endre dem eller åpne nye.

Mobile Application: T1Markets har koblet sine handelsservere til mobilapplikasjonen MT4. Du kan få tilgang til pengene dine og handle hvor som helst, så lenge du har smarttelefonen din med deg. Appen er tilgjengelig for både Android- og Apple -brukere. Handelsappen er nyttig hvis du vil handle mens du er borte fra hjemmet.

Tilgjengelige kontoer på T1Markets

t1markets demo-konto

Det er tre forskjellige typer kontoer på T1Markets: Sølv, gull og platina. Hver status tilbyr forskjellige betingelser og gratis tilgang til tilleggstjenester. Hvilken type kontoer du har vil avhenge av innskudd, kapital og handelsatferd. Etter at du har registrert deg, vil din kontoansvarlige ringe deg for å hjelpe deg med oppsettet og alt annet du trenger for å komme i gang raskt. Kontosjefen din bestemmer hvilken kategori kontoen din skal falle inn i.

Mer informasjon er tilgjengelig i tabellen nedenfor:

Sølv Gull Platina
Innskuddskommisjon 0% 0% 0%
Spreder seg fra 0.07 0.05 0.03
Maks innflytelse opp til 1: 200 1: 400 1: 500
Spre EUR / USD 28 20 18
Gull 80 70 60
Crude Oil 250 200 200
Tilbaketrekkingsprosess 5 dager 5 dager 5 dager
Nyhetsvarsel
Gratis VPS
Account Manager
Webinarer og videoer
Islamic
24 / 5 Support
Femte desimal (Forex)
Sikring
Bytt rabatt 0% 25% 50%

Innskudd og uttak kl T1Markets

Betalingsalternativer: T1Markets. Med tilbyr et stort utvalg av betalingsalternativer. Betalingsmulighetene inkluderer Trustly, Inatec (PowerCash), Isignthis, SolidPay, Inpay og Paydoo. I tillegg har kjøpmenn muligheten til å gjøre et innskudd via Neteller, Visa, Mastercard, Maestro, SafeCharge, Paysafe, Skrill og Wire Transfers.

Fondssikkerhet: T1Markets mener kontosegregering er viktig for å beskytte personvernet, midlene og eiendelene til den enkelte handelsmann. I tillegg er midler skilt fra selskapets driftskontoer og deponert i veletablerte internasjonale banker. T1Markets søker høyest mulig sikkerhet.

Sikkerhet: T1Markets bruker den nyeste maskinvaren og programvaren for å beskytte alle datasystemer. Strenge brannmurregler og Secure Sockets Layer (SSL) -programvare brukes til å beskytte alle data under overføring. Transaksjoner modereres av nivå 1 PCI -samsvarstjenester for å lagre og administrere alle skjemaene dine på en sikker måte.

Som alle andre regulerte meglere vil uttak kun skje overfor kunden. T1Markets vil ikke utføre uttak til noen annen tredjepart eller anonym konto.

T1Markets forbeholder seg retten til å belaste a uttaksgebyr til et beløp som tilsvarer 50 EUR (eller et tilsvarende beløp i henhold til valutaen på kundens handelskonto) hvis det er ubetydelig (bare en enkelt posisjon plassert på handelskontoen) eller ingen handelsaktivitet på kundens handelskonto før innsending av anmodning om uttak. Hvis kunden ønsker å ta ut mindre enn € 100, kan det påløpe ekstra gebyrer, og du vil bli informert på forhånd om dette.

Hvordan er tjenesten kl T1Markets

T1Marketser kundeservice er ofte tilgjengelig. I våre tester har vi prøvd å kontakte T1markets tjenester, og hver gang kunne vi kontakte vår kontoansvarlige eller en kollega direkte. Hvis du trenger eller ønsker hjelp, er det noen få mulige måter å kontakte T1markets service.

Du kan ringe dem på telefon, kontakte dem via Live Chat, sende dem en e-post eller bruke kontaktskjemaet. Telefontjenesten deres er tilgjengelig fra mandag til søndag: fra 07:00 til 17:00 GMT.

Siden T1Market er en ny megler, har vi ingen bekreftet tilbakemelding fra handelsmenn om deres erfaringer med T1. Vi oppdaterer denne delen når den blir tilgjengelig.

Is T1Markets regulert og sikkert?

Når det gjelder regulering, T1Markets er et regulert merke under CySec (Kypros / EU) -forordningen.

T1Markets er handelsnavnet til General Capital Brokers Ltd (GCB) med registreringsnummer HE345774 regulert og autorisert av Cyprus Securities and Exchange Commission under lisensnummer 333/17.

Du finner mer informasjon om forskriften på CySec nettsted.

Oppsummering: Gjennomgang av T1Markets

Vår T1Markets gjennomgang er blandet, men vi anbefaler kryptohandlere å se på igjen T1Markets. Nybegynnere bør teste T1Markets på deres gratis demokonto først og sjekk ut læringsmaterialet deres. Erfarne tradere vil like MetaTrader 4 som den viktigste handelsplattformen.

Høydepunkter er av T1Markets

Gratis demo-konto

Mange læremidler

Maks. Utnyttelse 1: 500 for pro -kontoer

+30 kryptovalutaer

Hvordan åpner du en konto på T1Markets

Ved forskrift må hver ny klient gjennomgå noen grunnleggende samsvarskontroller for å sikre at du forstår risikoen ved handel og blir tatt opp til handel. Når du åpner en konto, vil du sannsynligvis bli spurt om følgende elementer, så det er greit å ha dem for hånden: En skannet fargekopi av passet eller nasjonal ID En strømregning eller kontoutskrift fra de siste seks månedene med adressen din Du må også svare på noen grunnleggende samsvarsspørsmål for å bekrefte hvor mye handelserfaring du har. Det er derfor best å ta minst 10 minutter å fullføre åpningen av kontoen. Selv om du kan utforske demokontoen umiddelbart, er det viktig å merke seg at du ikke kan foreta noen reelle handelstransaksjoner før du har bestått samsvar, noe som kan ta opptil flere dager avhengig av situasjonen din.

Å åpne en konto på T1Markets bare trykk på knappen nedenfor
80% av detaljistinvestorene taper penger når de handler CFD med denne leverandøren.

Din vurdering av T1Markets

t1markets

Hvis du kjenner denne megleren, vennligst legg igjen en vurdering. Du trenger ikke å kommentere for å rangere, men kommenter gjerne hvis du har en mening om denne megleren.

Kommentarer om T1Markets

One Response

  1. Jeg har jobbet med T1Markets i mer enn 7 måneder. Veldig fornøyd med forholdene, spesielt de raske uttakene. Det viser seg å tjene ca + - 500 dollar per måned, mens jeg ikke bruker mye tid på handel.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket *

Hva vil du handle?

Vi har valgt de beste meglerne, avhengig av hva du vil handle mest.

Siste oppdatering: september 2021