en English
primefin-logo
3.8
Vurdert 3.8 ut av 5
3.8 ut av 5 stjerner (basert på 4 vurderinger)
Utmerket50%
Veldig bra25%
Gjennomsnitt0%
dårlig0%
Fryktelig25%
75% av detaljistinvestorene taper penger når de handler CFD med denne leverandøren.

PrimeFin -opplevelser og anmeldelse

I denne gjennomgangen og testen vil vi rapportere om våre PrimeFin -opplevelser. Vi vil gå inn på de viktigste aspektene og tilby deg muligheten til å vurdere og kommentere

De viktigste faktaene om PrimeFin

PrimeFin er en moderne CFD- og valutamegler lokalisert og regulert i Labuan (Malaysia). PrimeFin tilbyr for tiden 5 språk og en webtrader, mobilapp og MetaTrader 4 som plattformer.

PrimeFin anmeldelse høydepunkter

💰 Minimum innskudd i USD $ 100
💰 Handelskommisjon i USD $0
Amount Beløp for uttak i USD $0
💰 Tilgjengelige handelsinstrumenter 350

Det vi likte og mislikte med PrimeFin

Det vi likte med PrimeFin

I vår PrimeFin -anmeldelse, vi likte kryptovaluta -tilbudet mest. Med over 30 CFD -kryptokurver bør PrimeFin være interessant for kryptoentusiaster. Du kan også se direkte at PrimeFin er en moderne megler med en helt ny infrastruktur. Nettstedet deres er i toppklasse, og du får raskt tilgang til all relevant informasjon. Opplæringsmateriell spiller en stor rolle på PrimeFin. De tilbyr et bredt spekter av læremateriell. Tilgjengelig materiale er VOD, kurs, artikler, e-bøker, opplæringsprogrammer. For å holde handelsmenn oppdatert med nyheter, tilbyr PrimeFin også en økonomisk kalender.

Mer enn 30 kryptovalutaer

Mange læremidler

Bredt utvalg av råvarer CFD

Helt ny megler

Det vi mislikte om PrimeFin

I vår PrimeFin -anmeldelse, vi likte kontonivået minst. Vi forstår årsaken bak det, for å gi kunden et insentiv til å sette inn mer og dermed handle et høyere volum. Vi foretrekker det imidlertid hvis det bare er et enkelt kontonivå for å gjøre det mer rettferdig for små handelsmenn med små kontoer. Spreadene på low-end-nivåene kan være litt bedre. Inaktivitetsgebyret er et annet lite negativt punkt.

Kontonivåer

Inaktivitetsavgift

"Bare" 350 handelsmidler

Helt ny megler

Hvilke handelsmidler som er tilgjengelige hos PrimeFin

primefin tilgjengelige instrumenter

PrimeFin tilbyr over 350 forskjellige handelsinstrumenter. Som er rundt det den gjennomsnittlige megleren tilbyr. PrimeFin tilbyr imidlertid en mengde over gjennomsnittet kryptokurver, men det mangler litt på tilgjengelige aksjer. CFD Futures er tilgjengelige og bruker forskjellige fremtidige kontrakter som underliggende fra forskjellige børser som ICE eller CME som underliggende.

På PrimeFin kan du enkelt handle en rekke internasjonale markeder, for eksempel indeks-CFD-er, CFD-er for valuta, CFD-er for valuta, CFD-er for råvarer, CFD-er av edelt metall, kryptovaluta-CFD-er. Du kan velge mellom over 200 forskjellige aksjer fra hele verden.

PrimeFin tilbyr store og mindre valutaer, men også eksotiske valutaer som Euro mot danske kroner. Noen tilgjengelige råvarer CFD er klassiske produkter som olje, men også eksotiske produkter som kaffe, kakao, bomull, appelsinjuice eller kobber. PrimeFin tilbyr et stort utvalg CFD -er fra kjente kryptokurver til andre mer eksotiske. Du kan velge å handle med de mest populære kryptoene som Bitcoin, Ethereum, Ripple eller Litecoin. Flere eksotiske som Cardano, Babel, Lisk, Quantreum, Swisscoin, Stellar eller Verge er også tilgjengelige.

Blant de tilgjengelige instrumentene er:

  • +45 valutapar/valutapar
  • +20 varer
  • +20 indekser
  • +200 aksjer
  • +30 kryptokurver
  • +3 metaller

PrimeFin gjennomgang og handelsbetingelser

primefin anmeldelse

Vår PrimeFin -anmeldelse og erfaring er blandet. Den moderne infrastrukturen og deres varierte tilbud av kryptokurver er et stort pluss, mens kontonivåene til PrimeFin er negative i våre øyne. Klienter vil bli delt inn i tre forskjellige kontonivåer: sølv, gull og platina.

Spreadene og byttene avhenger av statusen til kontoen. Når du har nådd platinumkontoen, vil spreadene og byttene være stramme, men spreadene kan være litt bedre for sølvkontoene. PrimeFin belaster ingen handelskommisjoner og gir et flatt 0% provisjonsløfte.

Tilbudet deres dekker et bredt spekter av internasjonale markeder. Du kan til og med handle eksotiske valutapar med valutaer som ungarsk forint, Singapore dollar eller sørafrikansk rand. PrimeFin tilbyr også CFD -er på populære kryptokurver som Lisk, Quantreum, Cardano, Babel, Swisscoin, Stellar eller Verge, men også populære som Bitcoin, Ethereum, Ripple eller Litecoin.

Ordreutførelsen av PrimeFin er rask, garantert av SAS 70 -sertifiserte datasentre. Den tilgjengelige handelsprogramvaren er hovedsakelig avhengig av den populære MetaTrader 4, som kan nås via PC, fra nettet og den mobile smarttelefonen eller nettbrettene. Selvfølgelig kan både Android- og iOS -brukere bruke sine handelsapper.

Noe som er spesielt med PrimeFin - Hvis du støter på problemer eller har forslag, kan du til og med kontakte ledelsen via et eget kontaktskjema.

For å sikre raske og smidige innskudd og uttak har du muligheten til å velge mellom flere betalingsmetoder. PayPal er dessverre ikke tilgjengelig.

Tilgjengelig handelsprogramvare og plattform hos PrimeFin

primefin handelsplattform metatrader

PrimeFin tilbyr flere alternativer som handelsplattform. Du får tilgang til MetaTrader4 (MT4), en populær desktop trading programvare, eller du kan handle via en mobilapplikasjon eller webtrader.

MetaTrader 4: PrimeFin fokuserer på den mest brukte handelsprogramvaren i verden, som er MetaTrader 4. MetaTrader 4 er en robust, rask og fleksibel handelsprogramvare som kan brukes på både MAC- og Windows -datamaskiner. Når du har registrert deg hos PrimeFin, kan du gå til handelsplattformen via en gratis demokonto.

Webtrader: PrimeFin tilbyr MT4 som en WebTrader hvis du vil ha tilgang til kontoen din fra en annen datamaskin. Du kan logge inn og bruke de fleste funksjonene som er tilgjengelige i vanlig MT4. Du vil imidlertid ikke kunne se skrivebordsinnstillingene. Du kan imidlertid få tilgang til dine åpne stillinger, endre dem eller åpne nye.

Mobile Application: PrimeFin har koblet sine handelsservere til MT4 -mobilappen. Du kan få tilgang til pengene dine og handle hvor som helst, så lenge du har smarttelefonen din med deg. Appen er tilgjengelig for både Android- og Apple -brukere. Handelsappen er nyttig hvis du vil handle mens du er borte fra hjemmet.

Tilgjengelige kontoer på PrimeFin

demo av primefin -konto

Det er tre forskjellige typer kontoer hos PrimeFin: Sølv, gull og platina. Hver status tilbyr forskjellige betingelser og gratis tilgang til tilleggstjenester. Hvilken type kontoer du har vil avhenge av innskudd, kapital og handelsatferd. Etter at du har registrert deg, vil din kontoadministrator ringe deg for å hjelpe deg med oppsettet og alt annet du trenger for å komme i gang raskt. Kontosjefen din bestemmer hvilken kategori kontoen din skal falle inn i.

Mer informasjon er tilgjengelig i tabellen nedenfor:

Sølv Gull Platina
Sikring ✔️ ✔️ ✔️
Leverage 1: 100 1: 100 1: 100
Dedikert kontosjef ✔️ ✔️ ✔️
Tilpassede investeringsnyheter ✔️ ✔️ ✔️
Gratis VPS ✔️ ✔️
Femte desimal ✔️ ✔️
Bytt rabatt 0% 25% 50%
Utførelse: MT4NDD & MT4NCC ✔️ ✔️ ✔️
provisjoner none none none
Spreder seg fra 0,07 pips 0,05 pips 0,03 pips

Innskudd og uttak hos PrimeFin

uttak av primefin innskudd

Betalingsalternativer: PrimeFin tilbyr flere betalingsalternativer. Betalingsmulighetene inkluderer bankoverføringer og flere kredittkort som Visa, Mastercard og Maestro. Vær oppmerksom på at de tilgjengelige betalingsalternativene kan avhenge av hvor du befinner deg.

Fondssikkerhet: PrimeFin mener kontosegregering er viktig for å beskytte personvernet, midlene og eiendelene til den enkelte handelsmann. I tillegg er midler skilt fra selskapets driftskontoer og deponert i veletablerte internasjonale banker. PrimeFin søker høyest mulig sikkerhet.

Sikkerhet: PrimeFin bruker den nyeste maskinvaren og programvaren for å beskytte alle datasystemer. Strenge brannmurregler og Secure Sockets Layer (SSL) -programvare brukes til å beskytte alle data under overføring. Transaksjoner modereres av nivå 1 PCI -samsvarstjenester for å lagre og administrere alle skjemaene dine på en sikker måte.

Som alle andre regulerte meglere vil uttak kun skje overfor kunden. PrimeFin vil ikke utføre uttak til noen annen tredjepart eller anonym konto. PrimeFin forbeholder seg retten til å belaste inaktivitetsgebyrer etter 61 dager av inaktivitet og de går opp til 160 EUR

Hvordan er tjenesten hos PrimeFin

PrimeFins kundeservice er ofte tilgjengelig. I testene våre har vi prøvd å kontakte PrimeFin -tjenester, og hver gang kunne vi kontakte vår kontoansvarlige eller en kollega direkte. Hvis du trenger eller ønsker hjelp, er det noen få mulige måter å kontakte serviceteamet på:

  • Du kan ringe dem på telefon
  • Kontakt dem via Live-Chat
  • Send dem en e-post
  • Bruk kontaktskjemaet deres.

Telefontjenesten deres er tilgjengelig fra mandag til søndag: fra 07:00 til 17:00 GMT.

Siden PrimeFin er en ny megler, har vi ingen bekreftet tilbakemelding fra handelsmenn om deres erfaringer. Vi oppdaterer denne delen når den blir tilgjengelig.

Er PrimeFin regulert og sikkert?

primefin regulering

Når det gjelder regulering og sikkerhet, PrimeFin er regulert av LFSA.

PrimeFin er handelsnavnet til Caps Solutions Ltd, et selskap som er stiftet under lovene til Labuan, og som har selskapets registreringsnummer LL16622, regulert av Labuan Financial Services Authority (LFSA), lisensnummer MB/20/0052 med registrert adresse Enhet B Lot 49 1st Floor Block F Lazenda Warehouse 3 Jalan Ranca-Ranca 87000 FT Labuan, Malaysia. Dette nettstedet drives av Caps Solutions Ltd og Caps Solutions UK Ltd, et selskap som har registreringsnummer 12734767 og har sin registrerte adresse på Almack House 26-28 King Street, London, England SW1Y 6QW. Betalinger behandles av Caps Solutions UK Ltd på vegne av Caps Solutions Ltd.

Hva er LFSA?

Labuan Financial Services Authority (Labuan FSA) ble opprettet under Labuan Financial Services Authority Act 1996. Labuan FSA opererer innenfor Labuan IBFC (Labuan International Business and Financial Center). Det sikrer at lisensierte og regulerte organisasjoner overholder Labuan -lover og forskrifter, samt følger de internasjonale standardene som er vedtatt av jurisdiksjonen. For disse spørsmålene utvikler Labuan FSA regelverk.

PrimeFin er ingen svindel ettersom de har en gyldig forskrift og følger anti-hvitvaskingspraksis samt kontofondssegregering.

Sammendrag: Gjennomgang av PrimeFin

Vår PrimeFin -anmeldelse er blandet, men for det meste positiv, og vi anbefaler kryptohandlere å ta en ny titt på PrimeFin. Nybegynnere bør teste en ny megler og handelsplattformen på den gratis demokontoen først. Vi anbefaler handelsmenn og nybegynnere på det sterkeste å sjekke ut lærematerialet til PrimeFin. Erfarne tradere vil like MetaTrader 4 som den viktigste handelsplattformen.

Høydepunkter fra PrimeFin

Gratis demo-konto

+30 kryptovalutaer

Utnytt opp til 1: 100

$ 100 min. innskudd

Hvordan åpner du en konto hos PrimeFin

Ved forskrift må hver ny klient gjennomgå noen grunnleggende samsvarskontroller for å sikre at du forstår risikoen ved handel og blir tatt opp til handel. Når du åpner en konto, vil du sannsynligvis bli spurt om følgende elementer, så det er greit å ha dem for hånden: En skannet fargekopi av passet eller nasjonal ID En strømregning eller kontoutskrift fra de siste seks månedene med adressen din Du må også svare på noen grunnleggende samsvarsspørsmål for å bekrefte hvor mye handelserfaring du har. Det er derfor best å ta minst 10 minutter å fullføre åpningen av kontoen. Selv om du kan utforske demokontoen umiddelbart, er det viktig å merke seg at du ikke kan foreta noen reelle handelstransaksjoner før du har bestått samsvar, noe som kan ta opptil flere dager avhengig av situasjonen din.

For å åpne en konto hos PrimeFin, trykk bare på knappen nedenfor
75% av detaljistinvestorene taper penger når de handler CFD med denne leverandøren.

Din vurdering av PrimeFin

primefin-logo

Hvis du kjenner denne megleren, vennligst legg igjen en vurdering. Du trenger ikke å kommentere for å rangere, men kommenter gjerne hvis du har en mening om denne megleren.

Kommentarer om PrimeFin

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket *

Hva vil du handle?

Vi har valgt de beste meglerne, avhengig av hva du vil handle mest.

Siste oppdatering: september 2022