en English
OBRinvest
4
Vurdert 4 ut av 5
4 ut av 5 stjerner (basert på 3 vurderinger)
Utmerket67%
Veldig bra0%
Gjennomsnitt0%
dårlig33%
Fryktelig0%
80% av detaljistinvestorene taper penger når de handler CFD med denne leverandøren.

OBRinvest Erfaringer og omtale

I denne gjennomgangen og testen vil vi rapportere om vår OBRinvest opplevelser. Vi vil gå inn på de viktigste aspektene og tilby deg muligheten til å vurdere og kommentere

De viktigste fakta om OBRinvest

OBRinvest tilbyr CFD- og FX -handelstjenester for både nybegynnere og profesjonelle handelsmenn. Nettstedet www.obrinvest.com/eu drives av OBR Investments Limited, et kypros investeringsselskap, autorisert og regulert av Cyprus Securities and Exchange Commission med CIF -lisensnummer 217/13.
OBRinvest gjennomgå høydepunkter
💰 Minimum innskudd i USD $ 250
💰 Handelskommisjon i USD $0
Amount Beløp for uttak  1 gratis uttak per måned
💰 Tilgjengelige handelsinstrumenter 360

Det vi likte og mislikte om OBRinvest

Det vi likte med OBRinvest

I dette OBRinvest gjennomgang, ønsker vi å markere disse positive aspektene: OBRinvest tilbyr et usedvanlig stort utvalg av kryptokurver som kan handles mot EUR/USD/GBP. Totalt er mer enn 45 kryptovaluta -par tilgjengelige, noe som er mye mer enn de fleste FX- og CFD -meglere tilbyr. Råvarehandlere vil gjerne høre det OBRinvest gir tilgang til et bredt spekter av varer/landbruksprodukter, inkludert selv eksotiske produkter som hvete, appelsiner, kakao, soyabønner, kaffe, tømmer eller sink og aluminium. Når det gjelder handelsplattformen OBRinvest tilbyr sin proprietære Webtrader, som er veldig intuitiv og enkel å betjene for handel med nybegynnere. Imidlertid tilbyr den fortsatt nok fleksibilitet og handelsverktøy for profesjonelle handelsmenn. OBRinvest tilbyr tilgang til Tipranks, Trading Central og Market buzz for aktive kunder. I tillegg tilbys klienter tilgang til analytikervisninger, fremhevede ideer, økonomisk innsikt, daglig markedsanalyse og en web -TV. På toppen av det er det ingen provisjoner eller innskuddsgebyrer og gratis uttak (avhengig av kontonivå)

+45 kryptovalutaer

Bredt utvalg av råvarer CFD

Kryptovalutaer som kan handles mot EUR/USD/GBP

Læringsmateriell og handelsverktøy

Det vi mislikte om OBRinvest

I vår OBRinvest gjennomgang, ønsker vi å markere disse negative aspektene: Spreadene for Basic -kontoen kan senkes litt, ettersom de er litt over gjennomsnittet. Totalt sett misliker vi den lagdelte kontostrukturen som har blitt populær blant de fleste meglere de siste årene. Hvis kontoen har vært/er inaktiv i mer enn en måned, vil gebyrer for inaktivitet på 80 € per måned belastes.

Litt over gjennomsnittet spreads for Basic -nivå

Avgifter for inaktivitet

Lagdelt kontostruktur

Hvilke handelsmidler er tilgjengelig på OBRinvest

OBRinvest handelsmidler

OBRinvest er en CFD & FX megler som tilbyr flere aktivaklasser. De har en rekke handelsinstrumenter som kan nås fra deres nettsted og tilbyr et bredt spekter av investeringer for enhver investor med interesse for finansmarkedene. OBRinvest tilbyr over 360 forskjellige handelsinstrumenter

Disse inkluderer blant annet.

 • +36 indekser
 • +203 aksjer
 • +22 varer
 • +45 kryptoer
 • +55 valutaer
 • +2 ETFer

OBRinvest Gjennomgå og handelsbetingelser

OBRinvest anmeldelse

Siden grunnleggelsen i 2013, OBRinvest har samlet mye damp og oppmerksomhet fra både detaljister og profesjonelle handelsmenn over hele Europa. Den proprietære handelsplattformen til OBRinvest (webtrader) er ikke bare brukervennlig og egnet for nybegynnere, men også allsidig nok til å glede profesjonelle handelsmenn. Hvis du er nybegynner i handel og ønsker å se plattformen deres i aksjon, kan du bare se på nettstedet deres - The netthandler is tilgjengelig uten å logge inn. Du vil se alle live prisene på tilgjengelige instrumenter for OBRinvest.

Du kan enkelt sjekke oppslagene i webtraderen, eller hvis du vil beregne kostnaden for en tenkt/planlagt handel, kan du bruke deres eiendelskalkulator. Du får innsikt i kostnadsstrukturen til OBRinvest. I tillegg er kostnads- og gebyrstrukturen skreddersydd individuelt for kontonivået. Det er 4 nivåer og nivåene avhenger av størrelsen på kontoen din.

Det er mer enn 360 handelsinstrumenter tilgjengelig for OBRinvest og flere kryptokurver for kryptoentusiaster. En enorm 45 kryptoer/valutaer. Alle kryptoer kan handles mot USD/EUR/GBP. OBRinvest nettstedet er nytt og godt designet, og handelsmenn bør finne all viktig informasjon ganske enkelt.

OBRinvest tilbyr mange andre handelsfunksjoner som tilgang til TradingCentral, Market Buzz, Analytikervisninger, Utvalgte ideer, Økonomisk innsikt, Daglig markedsanalyse og en web -TV. I tillegg OBRinvest tilbyr mye forskjellige læremidler. 

OBRinvest webinar e -bok

På grunn av nye forskrifter fra Financial Conduct Authority (FCA), OBRinvest tilbyr ikke lenger CFD -er på virtuelle valutaer (kryptokurver) for innbyggerne i Storbritannia.

Prisvinner OBRinvest

OBRinvest vant 2021 BrokerCheck Pris “Beste kryptomegler i Europa”. Vi bestemte oss for å tildele OBRinvest på grunn av den enorme mengden tilgjengelige kryptoinstrumenter, samt deres gunstige handelsforhold. På toppen av det tror vi virkelig på fondets sikkerhet og generell sikkerhet på OBRinvest er høyere enn de fleste "tradisjonelle" kryptobørser på grunn av reguleringen av OBRinvest.

 

OBRinvest BrokerCheck Award

Tilgjengelig handelsprogramvare og plattform på OBRinvest

OBRinvest handelsplattform webtrader

OBRinvest tilbyr to separate handelsplattformer. Traders kan enten velge den populære MetaTrader 4 eller deres proprietære Webtrader. Selvfølgelig er begge tilgjengelige via mobil, nettbrett og skrivebord.

Mens mer erfarne handelsmenn vanligvis foretrekker den utbredte MetaTrader 4 (MT4), oppfordrer vi handelsmenn (spesielt nybegynnere) til å ta en titt på den proprietære webplattformen fra OBRinvest. Du kan til og med se Webtrader direkte på nettstedet uten å logge deg på.

All viktig informasjon som spredning, innflytelse, marginkrav eller punkt/pip -verdi er direkte synlig. Den minste handelen vil være 0.01. Spesielt nybegynnere vil foretrekke Webtrader fremfor MT4

Tilgjengelige kontoer på OBRinvest

OBRinvest konto

OBRinvest har en lagdelt kontostruktur. Det laveste nivået eller nivået er grunn~~POS=TRUNC etterfulgt av Gull og Platina opp til det høyeste nivået VIP. Minimumsinnskuddet er € 250 eller et tilsvarende beløp i USD/GBP.

Forskjellene og fordelene med et høyere nivå kan sees i tabellen nedenfor.

grunn~~POS=TRUNC Gull platina Vip
Min. Innskudd 250EUR Min. Innskudd 25000 € Min. Innskudd 100000 € Min. Innskudd 250000 €
EUR/USD 3.2 pips EUR/USD 2.9 pips EUR/USD 2.3 pips EUR/USD 1.8 pips
GBP/USD 3.6 pips GBP/USD 3.3 pips GBP/USD 2.7 pips GBP/USD 2.2 pips
USD/JPY 3.5 pips USD/JPY 3.2 pips USD/JPY 2.6 pips USD/JPY 2.1 pips
CRUDE Oil 0,12 $ CRUDE Oil 0,11 $ CRUDE Oil 0,10 $ CRUDE Oil 0,08 $
Market Buzz Market Buzz Market Buzz Market Buzz
Analytikervisninger Analytikervisninger Analytikervisninger Analytikervisninger
Utvalgte ideer Utvalgte ideer Utvalgte ideer Utvalgte ideer
Daglig markedsanalyse Daglig markedsanalyse Daglig markedsanalyse Daglig markedsanalyse
Web-TV Web-TV Web-TV Web-TV
1 gratis uttak 1 gratis uttak per måned 3 gratis uttak per måned ingen avgifter

Innskudd og uttak kl OBRinvest

OBRinvest uttak

OBRinvest innskudd kan gjøres gjennom forskjellige betalingsleverandører. Noen av de mulige innskuddsmulighetene er:

 • Kredittkort (Visa, MasterCard)
 • Elektroniske betalinger (e-lommebøker)
 • bankoverføring

Hvis du har brukt opp de gratis uttakene (avhengig av kontonivå), er det et servicegebyr på € 30 for bankoverføringer og 3.5% for kredittkort.

Fondssikkerhet: OBRinvest mener kontosegregering er viktig for å beskytte personvernet, midlene og eiendelene til den enkelte handelsmann. I tillegg er midler skilt fra selskapets driftskontoer og deponert i veletablerte internasjonale banker. OBRinvest søker høyest mulig sikkerhet for sine kunder.

Sikkerhet: OBRinvestbruker den nyeste maskinvaren og programvaren for å beskytte alle datasystemer. Strenge brannmurregler og Secure Sockets Layer (SSL) -programvare brukes til å beskytte alle data under overføring. Transaksjoner modereres av nivå 1 PCI -samsvarstjenester for å lagre og administrere alle dataene og skjemaene dine på en sikker måte.

Hvordan er tjenesten kl OBRinvest

OBRinvest kontakt supporttjenesten

Å ha rask og pålitelig tilgang til support er avgjørende for enhver handelsmann. Det er derfor kl OBRinvest, Vil du motta en personlig kontoadministrator, når du har finansiert kontoen din. Hvis du får problemer eller trenger akutt hjelp, kan du kontakte tjeneste of OBRinvest på flere måter.

 • Du kan gi dem en ring at + 357 2 526 2740
 • Du kan emalje dem på info@obrinvest. Med
 • Du kan også bruke det Live chat

Is OBRinvest regulert og sikkert?

OBRinvest regulering

Mange nybegynnere spør seg selv om OBRinvest er en svindel eller et legitimt selskap. For tiden, OBRinvest har en aktiv CySEC -lisens og er dermed en EU -regulert megler.

Dette nettstedet (www.obrinvest.com/eu) drives av OBR Investments Limited, et kypros investeringsfirma, autorisert og regulert av Cyprus Securities and Exchange Commission med CIF lisensnummer 217/13. OBR Investments Limited ligger på 12 Archiepiskopou Makariou Avenue III, Office No. 201, ZAVOS KRISTELLINA TOWER, 4000, Mesa Geitonia, Limassol, Kypros.

OBR Investments Limited eier og driver "OBRinvest" merke.

Du finner mer informasjon om lisensen på CySEC nettsted.

Oppsummering: Gjennomgang av OBRinvest

Oppsummerer vår OBRinvest anmeldelse, Vi vil anbefale krypto og nybegynnere å se på OBRinvest, på grunn av det store antallet læremateriell, handelsverktøy og intuitiv webtrader. Nye handelsmenn bør imidlertid teste OBRinvest.com på en gratis demo -konto før du begynner med en live -konto for å bli vant til plattformen. Erfarne handelsmenn vil like tilgjengeligheten av MetaTrader 4 som en handelsplattform. Vi anbefaler også at kunder av OBRinvest bør sjekke de tilgjengelige handelsverktøyene som Tipranks eller Trading Central og alle funksjonene.

Høydepunkter er av OBRinvest

Gratis demokonto for handel med nybegynnere

250 € minimumsinnskudd

utnytte opptil 1:30 / profesjonell opptil 1: 400

Kryptovalutaer som kan omsettes mot EUR/USD/GBP

Hvordan åpner du en konto på OBRinvest

Ved forskrift må hver ny klient gjennomgå noen grunnleggende samsvarskontroller for å sikre at du forstår risikoen ved handel og blir tatt opp til handel. Når du åpner en konto, vil du sannsynligvis bli spurt om følgende elementer, så det er greit å ha dem for hånden: En skannet fargekopi av passet eller nasjonal ID En strømregning eller kontoutskrift fra de siste seks månedene med adressen din Du må også svare på noen grunnleggende samsvarsspørsmål for å bekrefte hvor mye handelserfaring du har. Det er derfor best å ta minst 10 minutter å fullføre åpningen av kontoen. Selv om du kan utforske demokontoen umiddelbart, er det viktig å merke seg at du ikke kan foreta noen reelle handelstransaksjoner før du har bestått samsvar, noe som kan ta opptil flere dager avhengig av situasjonen din.

Å åpne en konto på OBRinvest bare trykk på knappen nedenfor
80% av detaljistinvestorene taper penger når de handler CFD med denne leverandøren.

Din vurdering av OBRinvest

OBRinvest

Hvis du kjenner denne megleren, vennligst legg igjen en vurdering. Du trenger ikke å kommentere for å rangere, men kommenter gjerne hvis du har en mening om denne megleren.

Kommentarer om OBRinvest

10 Responses

 1. Denne megleren er veldig egnet for langsiktig handel. Det er regulert og sikrer god utførelse, men det som gjør dette selskapet spesielt er et veldig godt valg av finansielle instrumenter. Jeg anbefaler å gå til deres offisielle nettsted, og på siden Trade vil du se Webtrader. Det er en veldig god web -handelsplattform. Jeg har ikke sett noe mer brukervennlig. Oppsettet er gjennomtenkt, og du kan se eiendeler praktisk plassert i menyen til venstre. Så du kan vurdere hvor mange eiendeler megleren tilbyr. Jeg setter spesielt pris på valg av indekser her. Mange av dem så jeg for første gang. Valget av kryptoer er også godt. Når det gjelder valg av valutaer, er det ganske standard, og det er vanskelig å overraske her.

 2. Hedningen Carlos,
  Mer enn en gang kan du lese en positiv kommentar! Siamo semper lieti di aiutare i nostri clienti e apprezziamo molto il tempo che ha dedicato per scrivere questa recensione.

 3. Det er viktig at du føler glede av det du gjør. Bare i dette tilfellet vil det være suksess.
  Når jeg åpnet en OBRinvest demo -konto fordi jeg var interessert. Etter en stund innså jeg at det gir meg glede og kan hjelpe meg med å tjene ekte penger.
  Jeg handler nå på en levende handelskonto.

 4. Hedning Natan,
  Mer enn en gang kan du lese en positiv kommentar! Siamo semper lieti di aiutare i nostri clienti e apprezziamo molto il tempo che ha dedicato per scrivere questa recensione.

 5. Det er mange meglere og da jeg bestemte meg for å begynne å handle hadde jeg et problem: Jeg kunne ikke velge megler. Det gikk nesten en uke og jeg åpnet en OBRinvest regnskap. La meg forklare hvorfor. Det er svært viktig at megleren er ærlig og lovlig. Det er penger. Jeg forstår at alle er redde for å tape penger. OBRinvest er regulert av CySEC. Dette betyr at megleren har alt den trenger for å gi gode og rettferdige handelsforhold. Også hos en regulert megler er innskuddet ditt forsikret mot uredelige handlinger. Det vekker tillit.
  Denne megleren har også en liten innflytelse og motiverer tradere til å handle bedre og få status som en profesjonell trader og først da få en høyere innflytelse. Jeg tror dette er riktig.

 6. Først var det litt vanskelig, noen ganger tjente jeg litt, så mistet jeg det. Men jeg var ikke lat for å se gjennom opplæringsmateriell på meglerens nettside og ting begynte å bli bedre. Megleren tilbyr også tilleggsverktøy som Trading Central, Tips ranks og Cost Calculator. Generelt kan jeg tjene like mye med OBRinvest som jeg ville fått med en anstendig offline-jobb, om ikke mer. Jeg er også fornøyd med mobilapplikasjonen deres – den bremser ikke ned og er enkel å bruke.

 7. Caro Herman,
  grazie per la tua positiva testimonianza, siamo felici di sapere che hai avuto una piacevole esperienza con noi e di averla condivisa su questo piattaforma. La ringraziamo.

 8. Jeg ble positivt overrasket over OBRinvest, fordi jeg ikke hadde hørt om dette selskapet før jeg begynte å handle. For omtrent et år siden anbefalte vennen min selskapet OBRinvest. Jeg registrerte meg hos selskapet og alt passer meg, nettsiden er brukervennlig, navigasjonen er flott, det er en mobilapplikasjon, det er en demoversjon for nybegynnere. Jeg har ingen problemer med betalingene. Jeg anbefaler dem.

 9. Gentile klient,
  La ringraziamo vivamente per il tempo dedicato nel lasciare una positive reviewse su di noi. Siamo davvero felici di sapere che la sua esperienza con OBRInvest sia stata veramente buona. La soddisfazione dei nostri clienti è per noi al primo posto e la sua testimonianza è la prova del nostro duro lavoro. Speriamo di continuare a fornirvi la migliore esperienza di trading online che voi meritate.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket *

Hva vil du handle?

Vi har valgt de beste meglerne, avhengig av hva du vil handle mest.

Siste oppdatering: september 2022