en English
nextmarkets
4.1
Vurdert 4.1 ut av 5
4.1 ut av 5 stjerner (basert på 13 vurderinger)
Utmerket62%
Veldig bra15%
Gjennomsnitt8%
dårlig0%
Fryktelig15%
70.5% av detaljistinvestorene taper penger når de handler CFD med denne leverandøren.

nextmarkets Erfaringer og omtale

I denne gjennomgangen og testen vil vi rapportere om vår nextmarkets opplevelser. Vi vil gå inn på de viktigste aspektene og tilby deg muligheten til å vurdere og kommentere

De viktigste fakta om nextmarkets

nextmarkets Trading Limited er et datterselskap av nextmarkets GmbH. nextmarkets Trading Limited ble grunnlagt i 2016 og håndterer finansielle tjenester for nextmarkets GmbH, som ble grunnlagt i 2014. nextmarkets Trading Limited er et selskap registrert på Malta (registreringsnummer C 77603) og lisensiert og regulert av MFSA som et finansserviceselskap under lisens IS/ 77603. nextmarkets har laget begreper coachfolio og kuratert blant annet investeringer.
nextmarkets gjennomgå høydepunkter
💰 Minimum innskudd i USD $ 100
💰 Handelskommisjon i USD $0
Amount Beløp for uttak i USD $0
💰 Tilgjengelige handelsinstrumenter 8000

Det vi likte og mislikte om nextmarkets

Det vi likte med nextmarkets

Positiv nextmarkets erfaringer for handelsmenn vil definitivt komme fra Coachfolio og Curated Investing. Begge er ideelle for nybegynnere og til og med for avanserte handelsmenn. Gjennom den uformelle implementeringen kan hvem som helst se på profesjonelle handelsmetoder og bestemme om de skal følge dem direkte eller ikke. Coachfolio går et skritt videre og lar den private investoren (lik sosial handel) kopiere handler til en coach 1 til 1. Dette er mulig fra de minste eurobeløpene og er derfor også egnet for handelsmenn med små kontoer. Handelsplattformen er veldig moderne og enkelt strukturert og hjelper spesielt nybegynnere med å finne veien rundt så raskt som mulig. Under opprettelsen av ordrer kan du velge innflytelsen fritt (innenfor ESMA -begrensningene, hvis du ikke låser opp som proff). Alle produkter fra kategorien aksjer er for øyeblikket tilgjengelige som CFD -er, men kan omsettes unleveraged og uten ekstra provisjoner eller minimumsgebyrer. I fremtiden vil handel med klassiske fysiske aksjer også være mulig.

De fleste spreadene er gjennomsnittlige til lave. For eksempel er DAX lavt på 1 punkt, men gullspredningen er ganske høy på 0.8. nextmarkets tilbyr innovative CFD -produkter, for eksempel en besparelses -CFD eller CFD -kurver, og belaster ingen finansieringskostnader for lange posisjoner og gir 1: 1.

Coachfolio og kurert investering

Gratis aksjehandel

Utnytt fritt valgbart (ESMA gjelder)*

Moderne og enkel handelsplattform

Det vi mislikte om nextmarkets

Negativ nextmarkets erfaringer vil forekomme for noen tradere med mangel på CFD -futures. Spesielt for swinghandlere mangler disse produktene for tiden. Spreadene er små steder (EUR/USD, DAX) og på den annen side noe økte (f.eks. Gull). Noen avanserte handelsmenn vil sannsynligvis gå glipp av en ECN/RAW -konto med DMA/STP -utførelse. Ellers vil noen PayPal som betalingsalternativ for innskudd mangle.

Ingen CFD -futures

Ingen ECN/STP/DMA/RAW -kontomodell

Gjennomsnittlige oppslag

Ingen PayPal

Hvilke handelsmidler er tilgjengelig på nextmarkets

nextmarkets tilbud enn 8000 forskjellig handelsinstrumenter for handel.

Innovative produkter som tilbys inkluderer den såkalte Money Market CFD med en nåværende fast ytelse på 1.25% pa Money Market CFD kan handles døgnet rundt fra mandag til fredag ​​og lover dermed maksimal fleksibilitet. I tillegg, nextmarkets tilbyr flere kurv -CFD -er, som hver kan brukes til å investere i en kurv med aksjer i forskjellige sektorer.

Handelsinstrumentene inkluderer:

 • +21 valutapar/valutapar
 • +5 Råvarer
 • +7 Indekser
 • +7000 aksjer fra følgende land (USA, DE, Storbritannia, Østerrike, Spania, Frankrike)
 • +1 Pengemarkeds CFD
 • +1 Eiendomsindeks CFD
 • +1 CFD eiendom
 • +1 Grønn CFD
 • +1 Life Science CFD
 • +1 amerikanske Titans CFD

nextmarkets Gjennomgå og handelsbetingelser

nextmarkets er en nykommer sammenlignet med lenge etablerte meglere som CMC Markets eller XTB, men tilbyr interessante og innovative funksjoner som ingen andre meglere for øyeblikket tilbyr i denne formen. nextmarkets er den første megleren som tilbyr Curated Investing samt Coachfolio som et verktøy for private handelsmenn. Målet er å støtte traderne og dermed øke kvoten til vellykkede tradere. nextmarkets er en market maker og tilbyr ikke ECN/RAW- eller STP/DMA -kontoer, noe som ikke er overraskende gitt tjenestene som tilbys. De generelle vurderingene av nextmarkets er positive, noe som allerede kan sees i app -vurderingene. Generelle avgifter er ikke tilgjengelige. Spredningen kl nextmarkets er ofte små, bare flere steder økte. Læringsvideoer og webinarer er også tilgjengelig for handel med nybegynnere.

nextmarkets ble grunnlagt av tidligere ayondo -grunnlegger Manuel Heyden og broren Dominic. Heyden -brødrene har anerkjent problemene med den sosiale handelsplattformen ayondo. Derfor, nextmarkets prøver å løse problemene med sosial handel gjennom Coachfolio og Curated Investing mens du beholder de mest interessante aspektene (for eksempel å kopiere vellykkede handelsmenn).

Vi har skrevet en egen artikkel for de traderne som ikke er kjent med Curated Investing. Kort sagt: Curated Investing tar private investorer i hånden og støtter dem med trenere og profesjonelle handelsmenn. På denne måten er det mulig å kartlegge eller kopiere individuelle ideer fra utvalgte topphandlere.

 

Hva er Coachfolio?

Coachfolio muliggjør automatisk kopiering av alle handler til en valgt coach. Du kopierer porteføljen til den valgte Pro Trader og deltar direkte i resultatet. Du kan enten følge alle trenere eller bare utvalgte trenere og dermed lage en spredt portefølje. Dette fungerer allerede med mindre innskudd. Utviklingen av bussporteføljen oppdateres i sanntid.

Når du bruker Coachfolio, handles alle handelsinstrumenter automatisk, det vil si indekser, aksjer, valutaer, varer, kryptoer, obligasjoner og ETFer. Dette er fordi disse er en integrert del av Coachfolio -kategoriene og ikke kan fjernes fra nå.

Tilgjengelig handelsprogramvare og plattform på nextmarkets

Handelsprogramvaren fra nextmarkets fokuserer på den spesialutviklede Webtraderen, samt mobilappen deres. Populære handelsplattformer som MetaTrader 4 eller MetaTrader 5 (fra 2022) ble senere lagt til på forespørsel fra kunder. Enkelte tilleggstilbud som Coachfolio og Curated Investing er imidlertid ikke mulig via MT4- og MT5-strukturen.

Vi anbefaler at eksisterende MetaTrader-brukere tester Webtraderen fra nextmarkets. Webtraderen oppfyller de fleste av tradernes ønsker og tilbyr også noen funksjoner for kartanalyse. Følgende bilde viser noen populære indikatorer som RSI, Bollinger eller Pivots.

Bestillingsmasken of nextmarkets er elegant løst. Du kan legge inn bestillinger enten i enheter eller med et valgt beløp som lang eller kort posisjon. Innflytelsen er også fritt valgbar (opptil 1: 100 som Pro Trader og maks. 1:30 som normal trader). Nyttig er også displayet "nødvendig margin" som viser hvor mye kapital som trengs for å åpne stillingen. I tillegg kan du se poengresultatet eller tapet for den valgte størrelsen. Selvfølgelig kan du velge mellom Market Order (umiddelbar utførelse) og Entry Order (valg av oppføring f.eks. DAX 12050).

Mobilhandelsappen fra nextmarkets er veldig intuitivt moderne og ekstremt populær. Med 4.7 av 5 stjerner og over 700 rangeringer kan de fleste handelsappene ta et blad ut av boken din. Appen er tilgjengelig for både iOS og Android og kan også brukes med nettbrett. De fleste funksjonene som i Webtrader kan også brukes i mobilappen. Imidlertid er kartanalysefunksjonene noe mer begrenset.

Tilgjengelige kontoer på nextmarkets

nextmarkets bare tilbud én kontotype og skiller seg drastisk fra de fleste andre meglere i denne forbindelse. Det er verken en ECN -konto med RAW -provisjoner eller en egen DMA/STP -konto. På den negative siden for noen tradere er det ingen ECN- eller DMA/STP -konto tilgjengelig. På den positive siden har imidlertid hver trader de samme betingelsene og blir ikke gradert i henhold til innskuddets størrelse. Dette betyr at hver trader blir behandlet likt og rettferdig. I tillegg er det ingen forvirring når du åpner en konto på grunn av forskjellige kontotyper eller forskrifter. En islamsk konto tilbys foreløpig ikke av nextmarkets. Demokontoen er gratis og ubegrenset tilgjengelig.

Imidlertid nextmarkets sammenligner seg ikke bare med CFD- og Forex -meglere, men også med nettmeglere, som nextmarkets vil snart tilby gratis aksjehandel. En direkte sammenligning kan trekkes fra tabellen nedenfor.

Online megler nextmarkets
Ingen kontoadministrasjonsgebyrer ✔️ ✔️
Handel uten innflytelse mulig* ✔️ ✔️
Ingen tilbaketrekking avgifter ✔️ ✔️
Spres på XETRA -nivå ✔️ ✔️
Ingen utbyttegebyrer ** ✔️
Ingen bestillingsgebyrer ✔️
Handel med innflytelse mulig ✔️
Trading-busser inkludert ✔️
Smarte finansielle produkter inkludert ✔️

* Handler videre nextmarkets foregår for tiden via CFD -er. Derfor beholdes ikke andelen fysisk, og investoren har ingen stemmerett.

** I noen tilfeller krever nettmeglere gebyr for utbytte

Innskudd og uttak kl nextmarkets

nextmarkets tilbud flere betalingsmåter for innskudd og uttak. I dette tilfellet belastes det ingen gebyrer for verken utbetalinger eller innskudd. Med et lite minimumsinnskudd på 100 €, kan selv tradere med en liten konto bli aktive i nextmarkets.

nextmarkets tilbyr for øyeblikket følgende betalingsalternativer:

 • bankoverføring
 • Kredittkort (Visa, Mastercard)
 • trustly

Kredittkort og Trustly-innskudd behandles umiddelbart.

Hvordan er tjenesten kl nextmarkets

Traders vil sannsynligvis ha gode erfaringer med service av nextmarkets. Tilbudet om live chat kan utvides. Tjenesten for tyske kunder håndteres av nextmarkets'kontor i Köln, blant andre. Adressen til dette kontoret er: nextmarkets GmbH - Friesenstraße 50, 50670, Köln. Kundeservicen er tilgjengelig Mandag til fredag ​​fra 09: 00 til 18: 00 timer via:

 • Telefon: + 49 221 98259 007
 • Kontakt skjema

Is nextmarkets regulert og sikkert?

nextmarkets er anerkjent og regulert. nextmarkets Trading Limited er et selskap registrert på Malta (registreringsnummer C 77603) og lisensiert og regulert av Malta Financial Services Authority (MFSA) som et finansserviceselskap under lisens IS/ 77603.

På grunn av MFSA -forskriften, nextmarkets er også underlagt EU/ESMA -retningslinjene og derfor også begrensningene for innflytelse. MFSA regnes som noe høyere av de fleste handelsmenn enn den sammenlignbare CySEC -forskriften, som er litt diskreditert av noen handelsmenn.

Mer informasjon finner du på MFSAs nettsted.

Oppsummering: Gjennomgang av nextmarkets

Oppsummert, vår nextmarkets erfaring kan beskrives som overveiende positivt. Fordi nextmarkets har bare vært aktiv i noen få år, er meglerscenen allerede blandet. Spesielt trading nybegynnere blir raskt overbevist av nextmarkets med nyttige handelsverktøy som Curated Investing, Coachfolio og den intuitive Webtrader.

Høydepunkter er av nextmarkets

innflytelse maks. 1:30 - Pro 1: 100

Curated Investing & Coachfolio

Gratis demokonto for handel med nybegynnere

Over 8000 handelsinstrumenter

Hvordan åpner du en konto på nextmarkets

Ved forskrift må hver ny klient gjennomgå noen grunnleggende samsvarskontroller for å sikre at du forstår risikoen ved handel og er tatt opp til handel. Når du åpner en konto, vil du sannsynligvis bli spurt om følgende elementer, så det er greit å ha dem hendig:

En skannet fargekopi av pass eller nasjonal ID
En regning eller kontoutskrift fra de siste seks månedene med adressen din

Du må også svare på noen grunnleggende samsvarsspørsmål for å bekrefte hvor mye handelserfaring du har. Det er derfor best å ta minst 10 minutter å fullføre åpningen av kontoen.

Selv om du kan utforske demokontoen umiddelbart, er det viktig å merke seg at du ikke kan foreta noen reelle handelstransaksjoner før du har bestått samsvar, noe som kan ta opptil flere dager avhengig av situasjonen din.

Å åpne en konto på nextmarkets bare trykk på knappen nedenfor
70.5% av detaljistinvestorene taper penger når de handler CFD med denne leverandøren.

Din vurdering av nextmarkets

nextmarkets

Hvis du kjenner denne megleren, vennligst legg igjen en vurdering. Du trenger ikke å kommentere for å rangere, men kommenter gjerne hvis du har en mening om denne megleren.

Kommentarer om nextmarkets

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket *

Hva vil du handle?

Vi har valgt de beste meglerne, avhengig av hva du vil handle mest.

Siste oppdatering: september 2022