en English

Hvordan bruke Chande Kroll Stop på riktig måte

Innholdsfortegnelse

Å bruke Chande Kroll Stop er en fin måte å gå inn og ut av trades. Stoppen er veldig allsidig og kan brukes til trade en lang eller kort linje, eller for å ta en etterfølgende stopp eller lysekroneutgang.

17diGek

 

Lang stopplinje

Å bruke Chande Kroll Stop er en god måte å oppdage retningen på markedet. Indikatoren er laget for å hjelpe traders oppdager trendendringer og bestemmer når du skal gå inn eller ut av en trade. Indikatoren bruker en matematisk formel for å beregne den gjennomsnittlige retningen til prisen over en viss periode. Når trenden endres, skriver indikatoren ut en signallinje.

Chande Kroll Stop-indikatoren kommer i to versjoner. Den ene er en lang stopplinje og den andre er en kort stopplinje. For langstopplinjen bruker indikatoren en aritmetisk middelformel for å beregne avstanden fra prisen til høyeste høye og laveste laveste. Denne avstanden multipliseres med to eller tre avhengig av lengden på stopplinjen.

Den nevnte korte stopplinjen bruker en lignende formel for å beregne avstanden fra prisen til lav lav og høy høy. Indikatoren bruker en referanseperiode på ti søyler for å beregne ATR. ATR er en aritmetisk gjennomsnittsformel som måler markedsstøy mot trenden. Indikatoren har også en funksjon som kalles et etterfølgende stopp.

Den nevnte Chande Kroll Stop-indikatoren er et nyttig verktøy å bruke sammen med andre tekniske indikatorer for å bestemme når du skal gå inn eller ut av en trade. Det er også nyttig for å administrere stopp på aksjemarkedet. Indikatoren kan brukes på ethvert handelsmiddel. Den brukes best av erfarne traders.

Chande Kroll Stop er et flott verktøy å bruke for dagshandelsstrategier. Sammen med andre tekniske indikatorer kan det bidra til å oppdage trender og reverseringer. Indikatoren er mest brukt i valutapar. Indikatoren fungerer også godt med Price Action-mønstre. Den kan også brukes til å åpne nye stillinger. Det er viktig å forstå at Chande Kroll Stop-indikatoren ikke er egnet for skalpering. Det anbefales heller ikke for nybegynnere. Det krever bruk av et donchian-anker.

Chande Kroll Stop er ikke den beste indikatoren for nybegynnere. Men hvis du har litt erfaring, vil denne indikatoren hjelpe deg med å bestemme trenden og retningen til prisen.

Gjennomsnittlig sann rekkevidde over P-stolper

Å bruke Chande Kroll Stop kan hjelpe deg med å administrere dine stopp på aksjemarkedet. Det er et verktøy som først og fremst brukes til å hjelpe med å oppdage trenden, noe som er nyttig når du prøver trade kortsiktig. I tillegg kan den brukes til å fremheve nye trender.

Chande Kroll Stop består av to linjer, den ene er grønn og den andre er rød. Den grønne linjen er for lange posisjoner og den røde er for korte posisjoner. Den grønne linjen vil vise deg hvor du bør stoppe. Du kan også bruke linjen til å måle prisbevegelser for å finne ut om det er et trend- eller sidelengs marked.

Chande Kroll Stop bruker en kombinasjon av en matematisk formel og volatilitetsdata for å bestemme den gjennomsnittlige sanne rekkevidden for din valgte sikkerhet. Formelen er enkel og bruker aritmetisk gjennomsnitt for å beregne rekkevidden til de siste 10 strekene. Dette er den samme formelen som brukes av kartprogrammet TradingView. Du kan kartlegge et bredt utvalg av eiendeler på TradingView gratis. Du kan også bruke plattformen til å sette opp varsler for prisendringer.

Chande Kroll Stop er et flott verktøy for profesjonelle traders. Den kan også brukes av nybegynnere, men anbefales ikke. Det fungerer ikke bra i scalping. EN trader burde trade i retning av markedstrenden. Dette er også et godt tidspunkt å bruke en etterfølgende stoppfunksjon.

Chande Kroll Stop brukes best til å oppdage en trend, men den kan brukes til mange andre formål. For eksempel kan Chande Kroll Stop brukes til å stoppe eller administrere korte eller lange posisjoner i aksjemarkedet. Den kan også brukes sammen med andre verktøy for å identifisere trenden og identifisere det tilsvarende signalet for å avslutte. Du kan for eksempel bruke et stoppkjøp når det oppdages en pause i det øvre båndet. På samme måte kan du bruke et stoppsalg når et utbrudd av det nedre båndet sees. Å bruke Chande Kroll Stop sammen med andre verktøy vil hjelpe deg med å ta bedre beslutninger og unngå for tidlig utgang.

Etterfølgende stopp

Å bruke Chande Kroll Stop-indikatoren kan hjelpe deg med å få mest mulig ut av handelen din. Det er en trendfølgeindikator som kan brukes til å oppdage trendendringer og finne ideelle inngangs- og utgangspunkter. I tillegg hjelper denne indikatoren deg med å administrere fortjenesten din og beskytte dem mot tap.

Chande Kroll Stop er et veldig populært handelsverktøy. Denne indikatoren kan hjelpe deg med å identifisere trendendringer og bestemme de beste inngangs- og utgangspunktene for lange og korte transaksjoner. Den kan også brukes til å identifisere potensielle trendskjevheter.

Denne indikatoren har en lang stopplinje (blå) og en kort stopplinje (rød). Den lange linjen indikerer stoppet for lange posisjoner, mens den korte linjen indikerer stoppet for korte posisjoner. Når prisen krysser over den lange linjen, traders bør åpne lange posisjoner; når den krysser under den korte linjen, traders bør lukke korte posisjoner.

Chande Kroll Stop-indikatorserien bruker volatilitet og ATR (Average True Range) for å bestemme beskyttende stopp. Den inkluderer også en etterfølgende stoppfunksjon. Dette betyr at du ikke trenger å tilbakestille stoppet manuelt. Den er også veldig fleksibel. Denne funksjonen lar deg bestemme stop loss-nivået for å beskytte fortjenesten din.

Chande Kroll Stop-indikatoren beregner det gjennomsnittlige sanne området for de siste n strekene. Den trekker deretter 3 x ATR-multipler fra den høyeste høye for å bestemme det foreløpige stoppet. Deretter beregner formelen det utvidede stoppet. Den bruker ti uker for ukentlige diagrammer og standard til ti dager for daglige diagrammer.

Chande Kroll Stop-indikatoren har eksistert i flere år og har hatt innvirkning på handelspraksis. Denne indikatoren er veldig nyttig og pålitelig. Det kan hjelpe traders identifiserer trendendringer, identifiserer potensielle trendbias og låser inn fortjeneste. Den kan også brukes til å administrere stopp på aksjemarkedet.

Indikatoren er veldig fleksibel og kan brukes på alle instrumenter. Den bruker gjennomsnittlig sann rekkevidde, volatilitet og periodehøy for å bestemme beskyttende stopp. Den bruker også en etterfølgende stoppfunksjon for å hjelpe deg med å bestemme stop loss-nivået for å beskytte fortjenesten din.

Lysekroneutgang

Å bruke Chande Kroll Stop-indikatoren kan hjelpe deg med å administrere dine stopp i aksjemarkedet. Det er en indikator som bruker ATR, eller Average True Range, for å bestemme volatiliteten til instrumentet. Denne indikatoren ble oppfunnet av Tushar Chande og Stanley Kroll. I «The New Technical Trader», foreslo de bruk av denne indikatoren for å identifisere trendendringer.

Denne indikatoren er veldig lik Chandelier Stop. Forskjellen er at Chandelier Stop kun kommer med stopp- og reverssignaler, mens Chande Kroll Stop kommer med kjøps- og salgssignaler.

Det første trinnet er å bestemme tidsrammen for diagrammet og det finansielle instrumentet. Deretter må du lage et diagram. Sørg for at du kjenner posisjonen til linjen på diagrammet. Dette er nøkkelen til å bruke Chande Kroll Stop-indikatoren riktig.

Chande Kroll Stop-indikatoren bruker volatiliteten til instrumentet for å beregne det sanne området til prisdiagrammet. Denne informasjonen hjelper til med å identifisere stoppene og beskyttelsesstoppene. Det hjelper også å identifisere en ny trendendring. Når prisen på instrumentet krysser indikatorlinjen, genereres et kjøps- eller salgssignal. Denne indikatoren hjelper deg med å beskytte deg mot tap på ustabile punkter i markedet.

Chandelier Exit er en annen indikator som er basert på volatilitet. Den brukes til å angi et etterfølgende stopptap for en handelsposisjon. Denne indikatoren trekker et multiplum av ATR fra den høyeste høye og laveste. Multiplikatoren for denne indikatoren er en standard på tre. Multiplikatoren bør økes hvis du ønsker mer volatilitet.

For å bruke Chande Kroll Stop, må du ha en etterfølgende stoppfunksjon. Når prisen krysser den røde linjen, bør du selge. Dette er det mest sannsynlige poenget med en trendendring. Hvis du ikke har denne funksjonen, kan du sette et stopp under de siste "n"-strekene.

Du kan også sette opp varsler for å varsle deg om prisendringer. For å gjøre dette må du registrere deg for en gratis prøveversjon på TradingView. Dette er en kraftig og brukervennlig plattform som lar deg kartlegge alle eiendeler ved hjelp av alle indikatorer. Du kan legge til opptil 3 indikatorer gratis.

Mark Garcia
Mark Garcia

Om forfatteren av dette innlegget: Marco har vært en trader i mange år og liker å blogge om brokers og forex trading.

Likte du dette innlegget?

0.0
Vurdert 0 ut av 5
0 av 5 stjerner (0 stemmer)
Utmerket0%
Veldig bra0%
Gjennomsnitt0%
dårlig0%
Fryktelig0%

hva vil du trade?

Vi har valgt toppen brokers, avhengig av hva du vil trade det meste.

Siste oppdatering: januar 2023